yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Eyl 2013 #671 arz-ı hal dediki: en güzel,konuşmak bedava nasılsa,çeken bilir,yaşayan bilir kimse yaşayan kadar üzülemez... Genişletmek için tıklayın... bilenler yaşayanlar değil bilmeyenler öyle içi boş teselli veriyorlar cnm benim )
arz-ı hal dediki: en güzel,konuşmak bedava nasılsa,çeken bilir,yaşayan bilir kimse yaşayan kadar üzülemez... Genişletmek için tıklayın... bilenler yaşayanlar değil bilmeyenler öyle içi boş teselli veriyorlar cnm benim )
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Eyl 2013 #672 yaren* dediki: bilenler yaşayanlar değil bilmeyenler öyle içi boş teselli veriyorlar cnm benim ) Genişletmek için tıklayın... aynı şeyden bhsediyoruz canım
yaren* dediki: bilenler yaşayanlar değil bilmeyenler öyle içi boş teselli veriyorlar cnm benim ) Genişletmek için tıklayın... aynı şeyden bhsediyoruz canım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Eyl 2013 #673 arz-ı hal dediki: aynı şeyden bhsediyoruz canım Genişletmek için tıklayın... vallamı
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Eyl 2013 #674 yaren* dediki: vallamı Genişletmek için tıklayın... vallla valla
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Eyl 2013 #675 Ben sadece çocukluğumda hiç bir şey düşünmeden erkenden uyuduğum geceleri özlüyorum.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Eyl 2013 #676 "Tahammül gerek, özlem iyice arsızlaştı."
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Eyl 2013 #677 Sevdiklerini arkanda bıraktığında geriye dönüp baktığın sürece geride değil hep yanında olurlar ....Yıldız
Sevdiklerini arkanda bıraktığında geriye dönüp baktığın sürece geride değil hep yanında olurlar ....Yıldız
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Ekm 2013 #678 Gerçekleştiremediğim tüm planlarımı sadece erteliyorum... Onlar yüküm değil hayallerim... Yıldız..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Mrt 2014 #679 Yeni bir hayat yeni başlangıçlar..Kolay olmayacak..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Nsn 2022 #680 'Şimdilik gidiyorum tekrar geleceğim' dedi ve gitti... Ölüm gibi bir şeydi gitmesi... Ama kimse ölmedi Oda gelmedi...
'Şimdilik gidiyorum tekrar geleceğim' dedi ve gitti... Ölüm gibi bir şeydi gitmesi... Ama kimse ölmedi Oda gelmedi...