yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ksm 2013 #51 RUZG4R dediki: Yav ne var bunda erkek tarafı olaydık bozulurduk ama kız tarafı olunca koltuklarımız kabarır "yav be nasıl dizginleri eline almış bizim kız " diye Genişletmek için tıklayın... şunu baştan desene bu noktada bana güvenebilirsin bak
RUZG4R dediki: Yav ne var bunda erkek tarafı olaydık bozulurduk ama kız tarafı olunca koltuklarımız kabarır "yav be nasıl dizginleri eline almış bizim kız " diye Genişletmek için tıklayın... şunu baştan desene bu noktada bana güvenebilirsin bak
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Ksm 2013 #52 yaren* dediki: şunu baştan desene bu noktada bana güvenebilirsin bak Genişletmek için tıklayın... Hiç şüphem yok zaten
yaren* dediki: şunu baştan desene bu noktada bana güvenebilirsin bak Genişletmek için tıklayın... Hiç şüphem yok zaten
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ksm 2013 #53 RUZG4R dediki: Hiç şüphem yok zaten Genişletmek için tıklayın... seni hiç şaşırtmam bilirsin
mihrimah turquoise Özel üye 22 Ksm 2013 #54 _Miroğlu_ dediki: Konuyu açan arkadaş ortalıkta yok, sağlığından endişe etmeli miyiz. Genişletmek için tıklayın... ölmedim ama ağır şiddete maruz kaldım nerde olduğumu bilmiyorum beni buraya gözlerimi bağlayıp getirdi bu @yaren* . İnsaniyet namına yardım edin nolur Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
_Miroğlu_ dediki: Konuyu açan arkadaş ortalıkta yok, sağlığından endişe etmeli miyiz. Genişletmek için tıklayın... ölmedim ama ağır şiddete maruz kaldım nerde olduğumu bilmiyorum beni buraya gözlerimi bağlayıp getirdi bu @yaren* . İnsaniyet namına yardım edin nolur
mihrimah turquoise Özel üye 22 Ksm 2013 #55 ZeyNoO dediki: mihrimahın şakasından dolayı yarın öbürgün evlensende şakamı diye inanmayız artık yaren* Genişletmek için tıklayın... bak bak işte o olmaz gibime geliyor
ZeyNoO dediki: mihrimahın şakasından dolayı yarın öbürgün evlensende şakamı diye inanmayız artık yaren* Genişletmek için tıklayın... bak bak işte o olmaz gibime geliyor
mihrimah turquoise Özel üye 22 Ksm 2013 #56 yaren* dediki: ben sana nasıl taktım bunu biliyormusun acep seni elimden kim alacak şimdi rezil ettin beni cerezeee altında kalmam bunun görersin sen Genişletmek için tıklayın... fermanın karşısında boynumuz kıldan ince haşmetlümdemiyorum tabiisi elinden geleni ardına koyma. suç mu insanları evlendirmek. sevap.sünnete vesile
yaren* dediki: ben sana nasıl taktım bunu biliyormusun acep seni elimden kim alacak şimdi rezil ettin beni cerezeee altında kalmam bunun görersin sen Genişletmek için tıklayın... fermanın karşısında boynumuz kıldan ince haşmetlümdemiyorum tabiisi elinden geleni ardına koyma. suç mu insanları evlendirmek. sevap.sünnete vesile
M _Miroğlu_ Aktif 22 Ksm 2013 #57 mihrimah dediki: ölmedim ama ağır şiddete maruz kaldım nerde olduğumu bilmiyorum beni buraya gözlerimi bağlayıp getirdi bu @yaren* . İnsaniyet namına yardım edin nolur Genişletmek için tıklayın... Merak etmeyin. Gerekirse yapışık mı birleşik mi ne, o milletlerden yardım alır kurtarırız. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
mihrimah dediki: ölmedim ama ağır şiddete maruz kaldım nerde olduğumu bilmiyorum beni buraya gözlerimi bağlayıp getirdi bu @yaren* . İnsaniyet namına yardım edin nolur Genişletmek için tıklayın... Merak etmeyin. Gerekirse yapışık mı birleşik mi ne, o milletlerden yardım alır kurtarırız.
mihrimah turquoise Özel üye 22 Ksm 2013 #58 _Miroğlu_ dediki: Merak etmeyin. Gerekirse yapışık mı birleşik mi ne, o milletlerden yardım alır kurtarırız. Genişletmek için tıklayın... onlar işine gelene birleşik mirim bize işlemez
_Miroğlu_ dediki: Merak etmeyin. Gerekirse yapışık mı birleşik mi ne, o milletlerden yardım alır kurtarırız. Genişletmek için tıklayın... onlar işine gelene birleşik mirim bize işlemez
M _Miroğlu_ Aktif 22 Ksm 2013 #60 mihrimah dediki: onlar işine gelene birleşik mirim bize işlemez Genişletmek için tıklayın... Eğer civarında petrol veya bor madeni varsa dert etme, demokrasi ayağına hemen damlarlar. (Şahsım burada bitişik devletlere laf soktu.)
mihrimah dediki: onlar işine gelene birleşik mirim bize işlemez Genişletmek için tıklayın... Eğer civarında petrol veya bor madeni varsa dert etme, demokrasi ayağına hemen damlarlar. (Şahsım burada bitişik devletlere laf soktu.)