nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Ksm 2013 #61 haha @yaren* vee klişe yorum benden de gelir.. - gerçek sandım şaşırdım da.. tebriğe geldim asıl gerçekle karşılaştım.. @mihrimah zorla oturtmuşsun kızımızı masaya bi tebessümü bile yok yüzünde.. damatta bozulmuş duruma.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
haha @yaren* vee klişe yorum benden de gelir.. - gerçek sandım şaşırdım da.. tebriğe geldim asıl gerçekle karşılaştım.. @mihrimah zorla oturtmuşsun kızımızı masaya bi tebessümü bile yok yüzünde.. damatta bozulmuş duruma..
BeReNN Alyam? Özel üye 24 Ksm 2013 #62 Yaren kimseyle evlenemez ulenn daha akşam sözledik benim yeğenle
mihrimah turquoise Özel üye 24 Ksm 2013 #63 nazenin dediki: mihrimah zorla oturtmuşsun kızımızı masaya bi tebessümü bile yok yüzünde.. damatta bozulmuş duruma.. Genişletmek için tıklayın... yarenin elinden anca bu kadar evlenmek geliyor
nazenin dediki: mihrimah zorla oturtmuşsun kızımızı masaya bi tebessümü bile yok yüzünde.. damatta bozulmuş duruma.. Genişletmek için tıklayın... yarenin elinden anca bu kadar evlenmek geliyor
mihrimah turquoise Özel üye 24 Ksm 2013 #64 BeReNN dediki: Yaren kimseyle evlenemez ulenn daha akşam sözledik benim yeğenle Genişletmek için tıklayın... gaza geldi demek ki hızını alamıyor
BeReNN dediki: Yaren kimseyle evlenemez ulenn daha akşam sözledik benim yeğenle Genişletmek için tıklayın... gaza geldi demek ki hızını alamıyor
mihrimah turquoise Özel üye 25 Ksm 2013 #67 yaren* dediki: siz hala buradamısınız Genişletmek için tıklayın... buranın çayı güzel
L LâL ღ GALATASARAY ღ 26 Tem 2014 #68 Başlık Ve İçerik Arasında Çelişkide Kalan Tek Kişi Olmadığıma Sevindim : )) mihrimahcığım Kavgada Bile Söylenmeyecek Şeyi Söylemişsin Canım Ya : ))
Başlık Ve İçerik Arasında Çelişkide Kalan Tek Kişi Olmadığıma Sevindim : )) mihrimahcığım Kavgada Bile Söylenmeyecek Şeyi Söylemişsin Canım Ya : ))