Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Ksm 2013 #41 yaren* dediki: resmimi paylaşırım görersin o kadarmı umutsuzum kızz Genişletmek için tıklayın... Umudunu kendin yaratıcan önüne gelen herkese ben evlenmem dersen evde kalırsın gerçi bende aynı yoldayım oda ayrı
yaren* dediki: resmimi paylaşırım görersin o kadarmı umutsuzum kızz Genişletmek için tıklayın... Umudunu kendin yaratıcan önüne gelen herkese ben evlenmem dersen evde kalırsın gerçi bende aynı yoldayım oda ayrı
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Ksm 2013 #42 yaren* dediki: gerçektenmii beni beğendiğini bilirdimde bu kadarını beklemiyordum ayyy tşk ederiiimm Genişletmek için tıklayın... haha sesli güldüm be Sen beğenilmeyecek kızmısın şu kaşlara bak o kaşlar yeter
yaren* dediki: gerçektenmii beni beğendiğini bilirdimde bu kadarını beklemiyordum ayyy tşk ederiiimm Genişletmek için tıklayın... haha sesli güldüm be Sen beğenilmeyecek kızmısın şu kaşlara bak o kaşlar yeter
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ksm 2013 #43 ZeyNoO dediki: Umudunu kendin yaratıcan önüne gelen herkese ben evlenmem dersen evde kalırsın gerçi bende aynı yoldayım oda ayrı Genişletmek için tıklayın... kime demişim nerde demişim yok öle bişii
ZeyNoO dediki: Umudunu kendin yaratıcan önüne gelen herkese ben evlenmem dersen evde kalırsın gerçi bende aynı yoldayım oda ayrı Genişletmek için tıklayın... kime demişim nerde demişim yok öle bişii
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ksm 2013 #44 RUZG4R dediki: haha sesli güldüm be Sen beğenilmeyecek kızmısın şu kaşlara bak o kaşlar yeter Genişletmek için tıklayın... kaşların karasına ben yandım arasına oy oyyy ne türküydü beee şımartıyorsun beni rüzgarr yapma böylee
RUZG4R dediki: haha sesli güldüm be Sen beğenilmeyecek kızmısın şu kaşlara bak o kaşlar yeter Genişletmek için tıklayın... kaşların karasına ben yandım arasına oy oyyy ne türküydü beee şımartıyorsun beni rüzgarr yapma böylee
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Ksm 2013 #45 yaren* dediki: kaşların karasına ben yandım arasına oy oyyy ne türküydü beee şımartıyorsun beni rüzgarr yapma böylee Genişletmek için tıklayın... Ama biraz makyajında payı var gibi makyajını yapan çok güzel yapmış .. Yoksa bu makyaj güzelliğimi ..
yaren* dediki: kaşların karasına ben yandım arasına oy oyyy ne türküydü beee şımartıyorsun beni rüzgarr yapma böylee Genişletmek için tıklayın... Ama biraz makyajında payı var gibi makyajını yapan çok güzel yapmış .. Yoksa bu makyaj güzelliğimi ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ksm 2013 #46 RUZG4R dediki: Ama biraz makyajında payı var gibi makyajını yapan çok güzel yapmış .. Yoksa bu makyaj güzelliğimi .. Genişletmek için tıklayın... hiç olurmu hiç olurmuuuuu en doğal en sade halim bu canııımm birde makyaj yapaydım kör olurdu millet maazallah
RUZG4R dediki: Ama biraz makyajında payı var gibi makyajını yapan çok güzel yapmış .. Yoksa bu makyaj güzelliğimi .. Genişletmek için tıklayın... hiç olurmu hiç olurmuuuuu en doğal en sade halim bu canııımm birde makyaj yapaydım kör olurdu millet maazallah
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Ksm 2013 #47 RUZG4R dediki: Ama biraz makyajında payı var gibi makyajını yapan çok güzel yapmış .. Yoksa bu makyaj güzelliğimi .. Genişletmek için tıklayın... gözlerin bozuk olmasın yarene ayıp olmak gibi olmasında eğer resimdeki güzelse bende dünya güzeliyim o zaman
RUZG4R dediki: Ama biraz makyajında payı var gibi makyajını yapan çok güzel yapmış .. Yoksa bu makyaj güzelliğimi .. Genişletmek için tıklayın... gözlerin bozuk olmasın yarene ayıp olmak gibi olmasında eğer resimdeki güzelse bende dünya güzeliyim o zaman
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Ksm 2013 #48 yaren* dediki: hiç olurmu hiç olurmuuuuu en doğal en sade halim bu canııımm birde makyaj yapaydım kör olurdu millet maazallah Genişletmek için tıklayın... Benimkide soru işte Aklıma takıldı damada ne ettin ilk günden adam sanki cenazede gibi çemkirdin dimi
yaren* dediki: hiç olurmu hiç olurmuuuuu en doğal en sade halim bu canııımm birde makyaj yapaydım kör olurdu millet maazallah Genişletmek için tıklayın... Benimkide soru işte Aklıma takıldı damada ne ettin ilk günden adam sanki cenazede gibi çemkirdin dimi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ksm 2013 #49 RUZG4R dediki: Benimkide soru işte Aklıma takıldı damada ne ettin ilk günden adam sanki cenazede gibi çemkirdin dimi Genişletmek için tıklayın... ama lütfen ailevi konular bunlar mahrem mahremm söylenmez öyle her bişey hem sen karı koca arasına girmee dett
RUZG4R dediki: Benimkide soru işte Aklıma takıldı damada ne ettin ilk günden adam sanki cenazede gibi çemkirdin dimi Genişletmek için tıklayın... ama lütfen ailevi konular bunlar mahrem mahremm söylenmez öyle her bişey hem sen karı koca arasına girmee dett
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Ksm 2013 #50 yaren* dediki: ama lütfen ailevi konular bunlar mahrem mahremm söylenmez öyle her bişey hem sen karı koca arasına girmee dett Genişletmek için tıklayın... Yav ne var bunda erkek tarafı olaydık bozulurduk ama kız tarafı olunca koltuklarımız kabarır "yav be nasıl dizginleri eline almış bizim kız " diye
yaren* dediki: ama lütfen ailevi konular bunlar mahrem mahremm söylenmez öyle her bişey hem sen karı koca arasına girmee dett Genişletmek için tıklayın... Yav ne var bunda erkek tarafı olaydık bozulurduk ama kız tarafı olunca koltuklarımız kabarır "yav be nasıl dizginleri eline almış bizim kız " diye