jeriko Özel Üye Özel üye 3 Ock 2010 #143 Fonfe dediki: kim kazandı kimkim yoktum 4 gündür bakamadım kim ben mi Genişletmek için tıklayın... Hehe malesef Sen değil.Büyük ikramiye Yeşimin oldu.
Fonfe dediki: kim kazandı kimkim yoktum 4 gündür bakamadım kim ben mi Genişletmek için tıklayın... Hehe malesef Sen değil.Büyük ikramiye Yeşimin oldu.
Fonfe Katılımcı 3 Ock 2010 #144 hayırlı ugurlu olsun kazanan arkadsımıza güzel güzelharcaması dileğiyle teselli yok mu?
B BLACK KNİGHT Üye 3 Ock 2010 #145 Off,baya bir paraymış ama iyişallah yeşim için hayırlı olur! Artık bende arayacağım bu yolda!
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 4 Ock 2010 #146 umarım hayırlı olurrr benim için teşekkürler fonfe inş veerirler sanada teselli ödülü
Safir Özel Üye Özel üye 4 Ock 2010 #147 200 zararla 700 zarar da edebilirdim, bu da yeter beaa İyi günlerde harca 'leri yesmm*, teprik ederiz
200 zararla 700 zarar da edebilirdim, bu da yeter beaa İyi günlerde harca 'leri yesmm*, teprik ederiz
KaRaMBoL Aktif 4 Ock 2010 #148 Büyük ödül bana çıkmalıydı büyük olasılıkla benim olcaktı ama bu matematik hep aldatır neyseki tesellimiz var
Büyük ödül bana çıkmalıydı büyük olasılıkla benim olcaktı ama bu matematik hep aldatır neyseki tesellimiz var
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 5 Ock 2010 #149 Safir dediki: İyi günlerde harca 'leri yesmm*, teprik ederiz Genişletmek için tıklayın... teşekkür edrim .)
Safir dediki: İyi günlerde harca 'leri yesmm*, teprik ederiz Genişletmek için tıklayın... teşekkür edrim .)