• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Yılbaşı Çekilişi Yapıyorum

ya niye sevinmiyim kii :D:D şurda nekadar çtlem wardı ki azıcık arttı işte ona sevindim ben :P aman ağlatmıyımda güldüreyim jeriko sende :P (: (:

hh napalım biz admin değilizki kumm gibi örtülü ödeneğimiz olsun :P
ayrıca o laf sana değildi şike var diyenlereydi ama sende öyle düşünüyosan senin içinde geçerli :D

Tebrik ederim yesimm benim söz verdigim miktar hesabina yatirildi. Insallah sansli basladigin bu yeni yil böyle devam eder.

Ne yani bana hiç mi çıkmadı :) Karambol listeyi doldurmuş maşallah her an şikeden şüphelenebilirim ama büyük ödülün yeşime çıkması şüpheleri örtüyor :)

Ama bilemiyorum belki de arkadaşın :P Hangi noter huzunda yapılmış bu çekiliş itirazım olabilir :D

noter bendim:)..çekilişi 3 yaşındaki yeğenim yaptı...onun çektiği numaralar...şike düşünen varsa düşünebilir...herkes özgür düşüncesinde...

Ouuww süpermiş :DTebrik ederim herkesi :P Cankuşuma çıkmış büyük ikramiye çok sevindimm :D
Baya bi zengin olmuşsun sen yavrum yaa :P
Benim biletlerimden birine de çıkmış 250 çtl*cik çıkmış=LLİdare edicez artık bunlarla :P

Geri