CAYİT Katılımcı 2 Ock 2010 #111 KıRMıZı dediki: evet var itirazın mı var Genişletmek için tıklayın... var
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 2 Ock 2010 #114 Ne yani bana hiç mi çıkmadı Karambol listeyi doldurmuş maşallah her an şikeden şüphelenebilirim ama büyük ödülün yeşime çıkması şüpheleri örtüyor Ama bilemiyorum belki de arkadaşın Hangi noter huzunda yapılmış bu çekiliş itirazım olabilir
Ne yani bana hiç mi çıkmadı Karambol listeyi doldurmuş maşallah her an şikeden şüphelenebilirim ama büyük ödülün yeşime çıkması şüpheleri örtüyor Ama bilemiyorum belki de arkadaşın Hangi noter huzunda yapılmış bu çekiliş itirazım olabilir
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 2 Ock 2010 #117 YoRuMSuZ dediki: Ne yani bana hiç mi çıkmadı Karambol listeyi doldurmuş maşallah her an şikeden şüphelenebilirim ama büyük ödülün yeşime çıkması şüpheleri örtüyor Ama bilemiyorum belki de arkadaşın Hangi noter huzunda yapılmış bu çekiliş itirazım olabilir Genişletmek için tıklayın... daha önceden bi tanışmışlığımız yok kendileriyle yani şike falan yok lütfenn zaten zorla azıcık em oldu onada göz dikmeyin
YoRuMSuZ dediki: Ne yani bana hiç mi çıkmadı Karambol listeyi doldurmuş maşallah her an şikeden şüphelenebilirim ama büyük ödülün yeşime çıkması şüpheleri örtüyor Ama bilemiyorum belki de arkadaşın Hangi noter huzunda yapılmış bu çekiliş itirazım olabilir Genişletmek için tıklayın... daha önceden bi tanışmışlığımız yok kendileriyle yani şike falan yok lütfenn zaten zorla azıcık em oldu onada göz dikmeyin
jeriko Özel Üye Özel üye 2 Ock 2010 #118 Evet evet bencede bu çekiliş temiz.Şike olsa Kırmızı satılmayan biletlere çıkarırdı.:Yeşime çıkmasına da ayrıca sevindim.
Evet evet bencede bu çekiliş temiz.Şike olsa Kırmızı satılmayan biletlere çıkarırdı.:Yeşime çıkmasına da ayrıca sevindim.
jeriko Özel Üye Özel üye 3 Ock 2010 #120 yesmm* dediki: evet bana çıkmasına bende sevindim teşekkürler Genişletmek için tıklayın... Haydi ya biz sevindik de Sen niye sevindin.İlahi Yeşim güldürdün beni
yesmm* dediki: evet bana çıkmasına bende sevindim teşekkürler Genişletmek için tıklayın... Haydi ya biz sevindik de Sen niye sevindin.İlahi Yeşim güldürdün beni