CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 21 Nsn 2022 #1 El çizimi zor resfbe sorusu. Bakalım bu da hemen bulunabilecek mi ? Daha önce sorulanlardan biraz farklı.
El çizimi zor resfbe sorusu. Bakalım bu da hemen bulunabilecek mi ? Daha önce sorulanlardan biraz farklı.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Nsn 2022 #22 Kaba YapILI bu saattte su son ) Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 22 Nsn 2022 #23 Uzaklaşıyorsun hocam, "arada y" Neredeyse cevabı vermiş oldum Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Nsn 2022 #24 k -arada -y-i Upvote 1 Downvote Çözüm
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 22 Nsn 2022 #26 Evet işte bu K + ARADA Y + I Karadayı Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Nsn 2022 #27 yes yes iste buuuuuuuuuuuu oh be r) Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Nsn 2022 #28 Buna ben de baya uğraştım ama hiç aklıma gelmemişti mantıklıymış Sorulan soruları arşivliyorum hepsini bir konuda toplayıp zengin bir resfebe içeriği oluşturacağız Upvote 0 Downvote
Buna ben de baya uğraştım ama hiç aklıma gelmemişti mantıklıymış Sorulan soruları arşivliyorum hepsini bir konuda toplayıp zengin bir resfebe içeriği oluşturacağız
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Nsn 2022 #29 YoRuMSuZ dediki: Buna ben de baya uğraştım ama hiç aklıma gelmemişti mantıklıymış Sorulan soruları arşivliyorum hepsini bir konuda toplayıp zengin bir resfebe içeriği oluşturacağız Genişletmek için tıklayın... benim bildigim sorulari özellikle yaz yilmaz bile bildi diye Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Buna ben de baya uğraştım ama hiç aklıma gelmemişti mantıklıymış Sorulan soruları arşivliyorum hepsini bir konuda toplayıp zengin bir resfebe içeriği oluşturacağız Genişletmek için tıklayın... benim bildigim sorulari özellikle yaz yilmaz bile bildi diye
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 22 Nsn 2022 #30 yilmaz27 dediki: benim bildigim sorulari özellikle yaz yilmaz bile bildi diye Genişletmek için tıklayın... Yürü ve abi tebrikler Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: benim bildigim sorulari özellikle yaz yilmaz bile bildi diye Genişletmek için tıklayın... Yürü ve abi tebrikler