CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 21 Nsn 2022 #1 El çizimi zor resfbe sorusu. Bakalım bu da hemen bulunabilecek mi ? Daha önce sorulanlardan biraz farklı.
El çizimi zor resfbe sorusu. Bakalım bu da hemen bulunabilecek mi ? Daha önce sorulanlardan biraz farklı.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Nsn 2022 #31 Bence bu kaba dayı da olabilirdi Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 22 Nsn 2022 #32 Olamaz harfler o yüzden kara renkli yapıldı O zaman resfebenin mantığına ve ruhuna aykırı bir cevap olurdu Upvote 0 Downvote
Olamaz harfler o yüzden kara renkli yapıldı O zaman resfebenin mantığına ve ruhuna aykırı bir cevap olurdu
B byavuz Ziyaretçi 27 Ksm 2022 #33 YoRuMSuZ dediki: Buna ben de baya uğraştım ama hiç aklıma gelmemişti mantıklıymış Sorulan soruları arşivliyorum hepsini bir konuda toplayıp zengin bir resfebe içeriği oluşturacağız Genişletmek için tıklayın... başka bildiğin zor resfebe paylaşırmısın teşekkürler... Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Buna ben de baya uğraştım ama hiç aklıma gelmemişti mantıklıymış Sorulan soruları arşivliyorum hepsini bir konuda toplayıp zengin bir resfebe içeriği oluşturacağız Genişletmek için tıklayın... başka bildiğin zor resfebe paylaşırmısın teşekkürler...