Cok yetenekli oldugunu dusunuyorum. Duygularini ve dusuncelerini cok icten ifade ediyorsun.
Hayal gucun ne duzeyde? Ucuk kacik hayallerin var mi?
Kitap kokusunu sever misin?
Soruları pas geçiyormuşsun gibi bana geldi yoksa baştanmı okusam
Maşallah arkadaşlar soru yağmuruna tutmuşlar seni Derya hele onlara cevabını ver sonra ben sorarım
Takipteyim
o ilk koltuk ney o öyle ayy tüylerim diken diken olduuu ayy saçlarim elektriklendi oyy deryam kıyamam sanaa gül gibi kızı dikenlere verdiler dılı dılı dııılılılııııdııı öhöö ..
Derya şöyle bakalım kaç yaşındasın okuyor yada çalışıyor musun hobi fobilerin neler? Sevdiğin için yaptığın yapacağın yapman gereken fedakarlık nedir? Kırıldığında kolay affeder misin? en sevdiğin ve sevmediğin özelliğin nedir?
doğru diyon valla kız neydi o tikenlerrr battı battı
*şimdiii ben 19 a girdim, öğrenciyim. hobi ya d fobi hiç gelmiyo aklıma ya öyle belirli bişeylerim yok sanırım
*yapacağım fedakarlıklar benim kişiliğimden birşeyler götürmediği müddetçe her şeyi yapabilirim değer verdiğim insanları için.
*evet kırıldığımda çok çabuk affediyorum ve bu en sevmediğim özelliğim her ne olursa olsun mutlu olabilmek de en sevdiğim özelliğim
Merhabalar Hanımefendi (Eski konulara bakarken cimcime hitabını hoş karşılamadığını gördüm,Bilmeden bende cimcime diye sesleniyordum özür ile başlayalım dedim ) Koltuğun hayırlı olsun. Güzel bir hafta bekliyor bizi
Mutluluğun Resmini Çiz desem,Nasıl bir şey çizerdin?
Aile Senin için Ne ifade Ediyor?
Eleştirilere Kapalı biri misin?
Dipnot; Şimdilik bu sorularla başlayalım Bu sorulara olan cevapların değişti mi merak ediyorum. Ona göre devamı geliyor
*yooo yanlış anlamışsın dostum cimcime hitabı çok hoşuma gider benim
mutluluğun resmi, bir yaz günü ağaçlar, güneş, kitap, yanımda içecek ferah bir şeyler olurdu sanırım.
*aile benim için sosyolojik bir terimden ibaret. kendi yaşam tarzımın o şekilde olmasını istemiyorum, hayatımı doyasıya yaşamalıyım çünkü
*eleştirilere açığım ama negatif olanlar direkt kafama takılabiliyor ..
Cok yetenekli oldugunu dusunuyorum. Duygularini ve dusuncelerini cok icten ifade ediyorsun.
Hayal gucun ne duzeyde? Ucuk kacik hayallerin var mi?
Kitap kokusunu sever misin?
çok teşekkürler canım
hayal gücüm kuvvetlidir, kendimi değişik rollere sokup hayal kurarak eğlenebiliyorum. ama çok da uçuk kaçık düşüncelerim hayallerim yok.
kitap kokusunu çok severim. hele ki saman kağıda basılmış çok eski kitapları okumaktan çok hoşlanırım. 2014 basımı yerine kokuşmuş 1910 basımını alırım kitapların
Soruları pas geçiyormuşsun gibi bana geldi yoksa baştanmı okusam
Maşallah arkadaşlar soru yağmuruna tutmuşlar seni Derya hele onlara cevabını ver sonra ben sorarım
Takipteyim