eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 14 Ekm 2011 #21 ZeyNoO dediki: Hee yaaa Türkler anlamıyor beni Genişletmek için tıklayın... seni anlayan belki bir bilemedin iki kişi vardır.. Zaten Onlarda büyük ihtimal yanlış anlıyorlardır seni..
ZeyNoO dediki: Hee yaaa Türkler anlamıyor beni Genişletmek için tıklayın... seni anlayan belki bir bilemedin iki kişi vardır.. Zaten Onlarda büyük ihtimal yanlış anlıyorlardır seni..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Ekm 2011 #22 eFSaNe_KaRTaL dediki: Zaten Onlarda büyük ihtimal yanlış anlıyorlardır seni.. Genişletmek için tıklayın... bu cümlede koptum ben
eFSaNe_KaRTaL dediki: Zaten Onlarda büyük ihtimal yanlış anlıyorlardır seni.. Genişletmek için tıklayın... bu cümlede koptum ben
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Ekm 2011 #24 sitem dediki: Türk devleti anlamadıysa elin gavuru heç anlamaz...D Genişletmek için tıklayın... Ben anlatılmaz yaşanırım o yüzden kimse yaşamadan anlayamaz Beni yaşamadığınız için anlamanızı beklemiyorum doğal olarak
sitem dediki: Türk devleti anlamadıysa elin gavuru heç anlamaz...D Genişletmek için tıklayın... Ben anlatılmaz yaşanırım o yüzden kimse yaşamadan anlayamaz Beni yaşamadığınız için anlamanızı beklemiyorum doğal olarak
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Ekm 2011 #25 ZeyNoO dediki: Ben anlatılmaz yaşanırım o yüzden kimse yaşamadan anlayamaz Beni yaşamadığınız için anlamanızı beklemiyorum doğal olarak Genişletmek için tıklayın... vayyyyy çok iddaalı sözler bunlar zeynommm
ZeyNoO dediki: Ben anlatılmaz yaşanırım o yüzden kimse yaşamadan anlayamaz Beni yaşamadığınız için anlamanızı beklemiyorum doğal olarak Genişletmek için tıklayın... vayyyyy çok iddaalı sözler bunlar zeynommm
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 14 Ekm 2011 #26 bende seni anlayacağımızı beklemiyorum.. Doğal olarak..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Ekm 2011 #27 sitem dediki: vayyyyy çok iddaalı sözler bunlar zeynommm Genişletmek için tıklayın... Tabiki o yüzden mi peşimden koşuyorsun
sitem dediki: vayyyyy çok iddaalı sözler bunlar zeynommm Genişletmek için tıklayın... Tabiki o yüzden mi peşimden koşuyorsun
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Ekm 2011 #28 ZeyNoO dediki: Tabiki o yüzden mi peşimden koşuyorsun Genişletmek için tıklayın... kim benmii koşuyorum külli yalan ben seçilmem seçerim aşkumm
ZeyNoO dediki: Tabiki o yüzden mi peşimden koşuyorsun Genişletmek için tıklayın... kim benmii koşuyorum külli yalan ben seçilmem seçerim aşkumm
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Ekm 2011 #29 sitem dediki: kim benmii koşuyorum külli yalan ben seçilmem seçerim aşkumm Genişletmek için tıklayın... İşte kimse seni seçmiyor sende seçiyorsun. Sende beni seçtin
sitem dediki: kim benmii koşuyorum külli yalan ben seçilmem seçerim aşkumm Genişletmek için tıklayın... İşte kimse seni seçmiyor sende seçiyorsun. Sende beni seçtin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Ekm 2011 #30 hiçte seçmedim vazgeçtim senden çok havaya girdin