~meLek~ GalataSaray'ım 20 Ekm 2013 #491 "Arasam Bir not bırakırım ancak Gülüşümü unuttuğun aralıktan."
~meLek~ GalataSaray'ım 20 Ekm 2013 #492 Sana rastlamak mutluluktu; sana sahip olmak başka bir şey başka bir ad bulmak gerek; “içine taşınması” gibi bir şey insanın.
Sana rastlamak mutluluktu; sana sahip olmak başka bir şey başka bir ad bulmak gerek; “içine taşınması” gibi bir şey insanın.
~meLek~ GalataSaray'ım 20 Ekm 2013 #494 " Hayat kusursuz olmak zorunda değil.Yaşanılabilir olması kâfi.. "
cubuk_kraker Katılımcı 21 Ekm 2013 #496 ağır şeylermis , acısını bilmeden unutulur dediklerimiz..(çubuk kraker)
~meLek~ GalataSaray'ım 21 Ekm 2013 #497 “Belki de …Yorgun kanat sesleriyle uçup duran bir kuşum artık ben miniminnacık bir bulutum ya da ne bileyim sokaklarda savrulan herhangi bir şeyin hala görülememiş herhangi bir yanıyım”
“Belki de …Yorgun kanat sesleriyle uçup duran bir kuşum artık ben miniminnacık bir bulutum ya da ne bileyim sokaklarda savrulan herhangi bir şeyin hala görülememiş herhangi bir yanıyım”
~meLek~ GalataSaray'ım 21 Ekm 2013 #500 İçimdeki çiçekleri rüzgarlardan korumak için Bir ömür içime kapalı yaşadım…