~meLek~ GalataSaray'ım 14 Ekm 2013 #471 Parmağımı basıyorum acımın en kanayan yerine! Öfkem alnının ortasından vuruyor hayatı! Avuçlarımdan düşüyor yüreğin... Şimdi sen mi kanıyorsun ben mi? ...Ey Hayat! Oluk oluk kanatsan da ömrümü Varlığın burnumda ince bir sızıdan ibaret!...
Parmağımı basıyorum acımın en kanayan yerine! Öfkem alnının ortasından vuruyor hayatı! Avuçlarımdan düşüyor yüreğin... Şimdi sen mi kanıyorsun ben mi? ...Ey Hayat! Oluk oluk kanatsan da ömrümü Varlığın burnumda ince bir sızıdan ibaret!...
~meLek~ GalataSaray'ım 14 Ekm 2013 #472 Âşık Fatih olursa eğer Mâşukun bahtına İstanbul olmak düşer..
~meLek~ GalataSaray'ım 14 Ekm 2013 #474 Yokluğun sebeptir sadece... ‘‘Ben nasibim kadar yalnız kalırım!’’
~meLek~ GalataSaray'ım 14 Ekm 2013 #475 Kanı çekiliyor içimin Canı kesiliyor elimin Dili tutuluyor sesimin Sen nerdesin ?
muhtar* Özel Üye Özel üye 14 Ekm 2013 #476 Çok güzel sayfa oluşturmuşsunuz şimdiye kadar nasıl farketmemişim Elinize sağlık.
~meLek~ GalataSaray'ım 14 Ekm 2013 #477 Kahveyle sigara gibiydik her dumanı çekişimde kırk yıl hatırın kalırdı.
~meLek~ GalataSaray'ım 14 Ekm 2013 #480 Kalbim duracaktı demekten maksadım Yutkunmandı burnundaki sızlama Yemin billâh etmendi benim için Uçak zarfı bulmağa kullanılmamış Göz pınarlarını apansız yaşartan kuka. Öpülmek istediğini bilseydim.
Kalbim duracaktı demekten maksadım Yutkunmandı burnundaki sızlama Yemin billâh etmendi benim için Uçak zarfı bulmağa kullanılmamış Göz pınarlarını apansız yaşartan kuka. Öpülmek istediğini bilseydim.