• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

. . . Ar$a déqér ba$ın i$té o an ruhun ték sırda$ın . .

Ah Kimya ! Sen aşkı bile ağlattın.Sen istediğini yazabiliyorsunben mecburum içimdekini saklamaya. Benim içimde bir Mevlâna vardı. Senin içinde bin Şems.

Şems-i Tebrizi (K.s)

Saçlarıma rüzgar değdi
Elin gibi elin gibi
Ben o rüzgarı tanırım
Gül kokulu tenin gibi

Sağım yalan solum yalan
Giden yalan dönen yalan
Döndüm baktım dünya yalan
Senin gibi senin gibi

Geldin öldüm güldün öldüm
Elattın uykumu böldün
Ben bülbüldüm sen de güldün
Bakma bana bir el gibi

Bu yol gidip dönülmezmiş
Bu iz tarif edilmezmiş
Varmı yokmu bilinmezmiş
Sezilmezmiş sezilmezmiş
Benim gibi benim gibi

‎'Hayat.'Dur bekle beni Dizlerimde derman kalmadı ardından koşacak!
'Aşk...'Her geçen gün öldürme yüreğimi;bi Can daha kalmadı verecek!
'Mutluluk..'Kaçma benden her defasında bu sefer değerini bileceğim Senin!
'Acı.'Uzak dur benden Hiç sevemedim ben Seni!
'Hüzün..'Esir etme artık beni ben zamanıyla çok büyüttüm Seni..Vee.
'...'Sen..''Daha fazla yorma beni.!ben fazlasıyla ödedim Senin uğruna kaybettiklerimin bedelini.!

Oysa küçüklüğümden beri alışkındım ben ateşimin çıkmasına.. Annemin elini alnıma koyup ''ateşi var hala'' diye başucumda fısıldamasına.. Şimdilerde annem yine başucumda.. ''acısı var hala'' diyor.. Eli sol yanımda...!

Önceden olsa bırak gitsin aşk tek kişilik derdim.Kimi sevdiğin önemli değil önemli olan sevme becerin derdim...Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş.Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış.Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış....Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış...

Reklamlarda sıkça kullanılan bir söz vardır: ''Fırsatlar dünyasına hoş geldiniz.'' Aslında insanoğlu dünyaya gelir gelmez fırsatlar dünyasında bulur kendini. Ne mutlu bu fırsatlar dünyasını gerçek dünya adına kullanabilene.

Keşkesiz bir hayat dileğiyle...

Gülümse Hayata güLümse..O Sana beLkide herzaman hüzün ve keder doLu günLer verdi Hic ummadığın deryaLarardan çıLgın daLgaLar vurdugüLümse BeLkide çok uzakLarda kızgın bir buLut şimşekLer yağdırdı yüreğine AğLama İcindeki nefret kini bulaştırma ruhuna güLümse ALacakaranLık kuşagında düşLerin biLe ...acı cektiği son...suzlukta Hadi Sende güLümse

Hayat
Koskoca ömürde
"bir yalnız gün daha
nasıl geçecek
şu saatler nasıl bitecek“
...diye şikayet edebilecek kadar
muamma!
Göz açıp kapayıncaya kadar
geçen sürede
nihayete erebilecek kadar da
basit!

Ne kadar küçük şeyler için ağlardık... Bir tutam saç bir oyuncak araba bir bebek...

Şimdi büyüdük çok büyük olaylar bile ağlatmıyor bizi. Ölümleriflaslarsavaşlar...

Şimdi daha mı güçlüyüz yoksa daha mı alışkan? Hayatı öğrenmek alışmak mı acaba...?

Belki de oyunların arkasına saklanmışımŞehirler büyümüşde ben hep
çocuk mu kalmışımYenilmezdi böyle zamansızGitmeseydi eğer bu
yürek.Kirlenince olur ya niyetZor geliyor artık sevişmekTükenince
mazeretAşk acıdan ibaret.Belki ben hala masallarınMutlu sonların
etkisindeyim halaİşte bu yüzden bıçak sırtlarına emanettir...... bu
yürekAslında yalanlarınfarkındayım elbet.Ama görmezden geldimBilen
bilir acıtır insanı gerçek

Geri