Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 30 Ags 2017 #21 Hep bizleri çocuk yanlarımızdan vuruyorlar. Can garip can suskun Can paramparça
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 30 Ags 2017 #23 Sen ağlama sakın! Saçlarımdan çok yüreğimi ıslatır gözlerin… Kurumaz hiç üstüm başım…
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 30 Ags 2017 #24 Hayal bana yakın yâr bana uzak Sevdası başıma dolanır gitmez.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 30 Ags 2017 #25 Çünkü ihtiyacım olan biraz kokusu, Biraz gülüşü, Biraz varlığı, Biraz...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 30 Ags 2017 #26 Sarmış buğulu hüzün dört bir yanı, Kalbim annemin kalbi gibi hisli bugün.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 30 Ags 2017 #27 Kader/e Bak! Tüm Züleyha'ların Sırr-a Kadem Bastığı Mevsime Denk Geldi Yüreğimin Yusuf Oluşu ! Gayri Bana Kuyulara Hamd Etmek Düştü.. Ves'selam..
Kader/e Bak! Tüm Züleyha'ların Sırr-a Kadem Bastığı Mevsime Denk Geldi Yüreğimin Yusuf Oluşu ! Gayri Bana Kuyulara Hamd Etmek Düştü.. Ves'selam..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 2 Eyl 2017 #28 Eskiden derdim ki, hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey, bir gün ''YAPAYALNIZ KALMAKTIR......'' Öyle değilmiş; hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey: ''YAPAYALNIZ HİSSETMESİNE NEDEN OLAN İNSANLARLA YAŞAMAKMIŞ..."
Eskiden derdim ki, hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey, bir gün ''YAPAYALNIZ KALMAKTIR......'' Öyle değilmiş; hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey: ''YAPAYALNIZ HİSSETMESİNE NEDEN OLAN İNSANLARLA YAŞAMAKMIŞ..."
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Eyl 2017 #29 Gözlerime bakarak soruyordu kaç yaşındasın? Dedim kaçarsan baktığın yere ilk yaşım olacaksın..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Eyl 2017 #30 - Sır'at gibi dudaklarından içeri düştüm, Yanmak vacipti bilesin..