Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Eyl 2017 #41 ,, Yapabilseydim, sesini ekerdim saksıya, bir çiçek yerine ,,
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Eyl 2017 #43 Diz çöktürsün artık vuslat Uzak Ve Hasrete...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Eyl 2017 #44 Bu dünyanın gam yükünü. Bir ben mi omuzladım oy....
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Eyl 2017 #45 Benim sana Dermanım çok Fermanım yok'tur....
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Eyl 2017 #46 Sanki Gülüşü Gidilesi en güzel diyara Son vapur Son tren Son uçak gibi...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Eyl 2017 #47 Şerbet Senin Dudağında Dilinde Arzumanın Kaldı İnce Belinde Sen Bir Güzelsin Ki Türkmen Elinde Günah Bende Değil Sendedir Sende
Şerbet Senin Dudağında Dilinde Arzumanın Kaldı İnce Belinde Sen Bir Güzelsin Ki Türkmen Elinde Günah Bende Değil Sendedir Sende
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Eyl 2017 #48 Keder de Hüzün de Hüzzam da bana idi Velhasıl İnsan en çok kendine Hep kendine İlla kendine eder....
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 2 Şbt 2018 #50 Göz göze gelince "Şehadet" Getiremiyorsa bırak gitsin...