Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 2 Şbt 2018 #51 Kâdim bir yalnızlık uğrar bana yorgun argın; Düşüme düşün düşünce... Hırsızım ol. .. Çal beni aşkına...
Kâdim bir yalnızlık uğrar bana yorgun argın; Düşüme düşün düşünce... Hırsızım ol. .. Çal beni aşkına...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 2 Şbt 2018 #52 Bir gemi geçti içimden Sense Geçmemiș gibi durayım istiyorsun.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #53 Ben sevdim mi... Gözlerinde büyür, Sözlerinde yürür, Yüreğinde ölürüm...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #54 O senin ezel gününden kaderin, sen onu nasılsa bin kere daha seveceksin...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #55 Şimdi saçlarına şiirler takma zamanı sevgili.. Boynuna papatyalar, Ve yüreğine ben..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #56 Senin kaşınla gözün arasında savaş vardı. Arada ben öldürüldüm bu nasıl işti ?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 5 Hzr 2018 #57 Oysa ne çok cümlem vardı benim. Her şeye inat, yüreğimi ısıtan ne çok hayalim.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 5 Hzr 2018 #58 Beni senden daha güzel öpebilecek biri yok diye bağıracağım sokağın kulağına! Benim hikayemin en güzel yanı bu ..
Beni senden daha güzel öpebilecek biri yok diye bağıracağım sokağın kulağına! Benim hikayemin en güzel yanı bu ..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 5 Hzr 2018 #59 Sonra;kimse kalmadı, hiçkimse. Bağırmak için; yalvarmak için. Çünkü herkes gitti, çünkü herkes gider.
Sonra;kimse kalmadı, hiçkimse. Bağırmak için; yalvarmak için. Çünkü herkes gitti, çünkü herkes gider.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 9 Hzr 2018 #60 Tut ki ! Bir saklambaç oyunu oynuyoruz .. Seni, kimse bulmasın diye kendime SA K L A D I Ğ I M S I N ..
Tut ki ! Bir saklambaç oyunu oynuyoruz .. Seni, kimse bulmasın diye kendime SA K L A D I Ğ I M S I N ..