• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bir Anka Kuşu..

Derken artık karşıma çıkması kararını aldık. Bir cesaretle buluşma yerine gittim. Bu Oydu. Tastamam o.

Yıllar evvel yakın olduğu ortak arkadaşın nasıl biri olduğunu anlamıştı. Ayrıca yanımda yer almadığı ve irtibatı kopardığı için çok üzgündü.

Tip olarak da değişmişti o uzun saçları gitmiş yerine kısa ve gözüme abes gelen saçlar gelmişti.

O gün ona bir süre vermesini ve düşünüp öyle cevap vereceğimi söyledim.

Tamam dedi ama kolları sarılmam için beni bekliyordu. İki dakika baktım. Sonra ona sarıldım.

Sanki hayatım boyunca bu anı beklemiş gibiydik. Kaybettiğim bir aile bireyim geri gelmiş gibi hissediyordum. Kokusunu alınca güvende hisseder olmuştum.

Sonra görüşmeye başladık. Aylar oldu. Yaklaşık 7-8 ay.

Kimi zaman onunla sürekli konuşuyorum. Kimi zaman uzak oluyorum.

Ve ne zaman istersem evvel ki samimiyetle ona ulaşıyorum.

Bu sefer neye dellendin deyip kabul ediyor beni her seferinde. Bilmiyorum diyorum hep.

Bu arada ona göre biz sevgiliyiz.

Bana göre değiliz. Seni seviyorum demiş olabilirim ama insan olarak olduğunu da söyledim.

O ise beni hastalıklı bir aşkla seviyor. Bu uğurda çok sevdiği saçlarını kesmiş.
Ben kimi sevmedimse düşman olmuş.

Ayrı düşmemize neden olan kişiye bile evet.

Ben kimseyi sevmiyorum oysa. Aşkla alakam birkaç yıldır kalmadı gibi. Keşke bu insandan kendimi silme şansım olsa.

Geçenlerde doğum günüydü ve yanına gittim. Pasta almamı ve kutlamamı beklemiş.

Ben doğum günü olduğunu da bilmiyordum. Özel günleri unutmak gibi bir huyum oldu aslında bazen de unutmam.

Değişiyor.

Durumu "Ulan domuzoğlan yaşlanıyorsun bunun neyini kutlayayım." diyerek kurtardım.

Öyle işte ne zannettin günlük benden güzel bir itiraf çıkmaz ki.

Onun felaketi olmaktan korkuyorum.

Geri