• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bir Anka Kuşu..

Anneler günü hediyesi kahve makinası ve fincan takımı alarak biraz odun bir kız olmuş olabilirim ama kaç yıldır keyifle birlikte kahve içtik biz onlarla.

Kahveyi seviyor ona onun sevdiği şeyi hediye ettim. Babam da gerçi daha önce çaycı almıştı ama annem üzülmüştü sonuçta insan sevgililer gününde romantik birşeyler bekler.

Aman aslında özel günleri saçma buluyorum ama arada gönüllerini hoş tutmak gerek.
Sevgililer gününü kaç yıldır kutlamıyorum.
Önce sevgili lazım. :D

Önümüzdeki 3 sevgililer günü daha boş geçerse evde kaldığımı tescil etmiş olacağım.

Evet ama rahatlatan sebepler var ya sevmiş olsaydım. Ya kapılmış olsaydım.
Öte yandan ben de galiba onu sevgili gibi görecekmişim neredeyse. Ya görseydim dedim.

Yabancıya gitmedi ama eski sevgilisine. :)
Domuzoğlan gitmiş oldu dost olarak dahi yok.

Yalnız çok garip bir durumdu değil mi o da son bulmuş oldu.
Ne dogru bi lakap takmissin o ilgimi cekti :) iyi ki gitti kurtulmus oldun. Bundan sonra iyilerle ve en onemlisi kalbinin gercekten carptigi biriyle karsilasirsin insallah canim :)

Ne dogru bi lakap takmissin o ilgimi cekti :) iyi ki gitti kurtulmus oldun. Bundan sonra iyilerle ve en onemlisi kalbinin gercekten carptigi biriyle karsilasirsin insallah canim :)

Markus Zusak'ın Kitap Hırsızı kitabında domuzkız vardı işte oradan esinlendim.
Ama ne uymuş ona değil mi?
Allah iyilerle karşılaştırsın bizi her daim, iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim. :)

Markus Zusak'ın Kitap Hırsızı kitabında domuzkız vardı işte oradan esinlendim.
Ama ne uymuş ona değil mi?
Allah iyilerle karşılaştırsın bizi her daim, iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim. :)
Tam olarak uymus vallahi ama demek ki sen hissetmissin ki boyle seslenmissin ona. Bundan sonrasi muhim olan domuz kiza kavustu o da :)

Bu ara yok başka sığınmak için bulacağım yer.

Bu evvelden beri böyleydi. İyi kim burası ve işte bu sayfa.

Söz veriyorum bir gün sana çok güzel şeyler yazacağım. İçim kan ağlarken sana güzel şeyler yazmam ancak pembe bulut kadar inandırıcı olurdu.

Hiçbir fikrim yok şu an ama aklım en kötüsünü düşünmem için lehime çalışıyor bu bana hiç yardımcı olmuyor.

Geri