• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bir Anka Kuşu..

Çok değil Eylül-Ekim gibi hayatımı başka bir şehir ve insanlar arasında sürdürecek olduğum ihtimali kalbime mutluluk veriyor.

Şimdi bilmiyorum ama o zaman olunca sana o günleri anlatacağım.
Sırf bu mutluluğun hatrına daha az yakınacağım, söz.

Sana içimden dökeceğim çok şey var..
Birikiyor uğramayınca haliyle.
Bir yanım cümle içinde kullanmaktan korktuğum soru yüzünden gerilirken diğer yanım beni motive etmeye hakkı olmayan biri sayesinde rahatlayıp bu kez de yalnızlığa dayanamadığını anlıyor.

İşte o zaman anonim sohbet uygulamasına girip birini tanıyorum.
Cinsiyeti şansa erkek çıkıyor hep.
Dostluğum bir gün sürüyor.
Ertesi gün toz oluyorum.. Kendimi insanları kullanmış gibi hissetmiyorum.
Çünkü kimseye kalıcı bir bağ oldu artık hep konuşacağız demiyorum ki.

Yazmak istemediğim iki kişi için her gün bir insana kısa süre yazarak bundan kendimi men ediyorum.

Sınava kadar stres bana daha ne yaptırır bilmiyorum. Ama bu yolu zaferle bitirmek istiyorum.
Her zorluğa göğüs gerdim ve geriyorum.
Hikayem mutlu gidişatı hak etmedi mi sence de Rabbim?

Daha iyi olmayı umduğum günler yakın.

Bugünü ağrılı ve huzursuz geçirsem de olsun..
Her şey geçecek.

Gariptir sanki aşk acısı çeker gibi bir acı geçiyor içimden ve sonra keyifle yaşıyorum onu.

Yoksun olduklarımın yeri garip bir teessüre neden oluyor.
Depresyon belirtisi mi diye kendimi yiyip bitiriyorum bir de ani neşe dalgası yapışıyor.

Bunu demesem çatlarım..
Dünyamı başıma yıkıp sonra saray inşa ederek gel baş tacım ol demek büyük ironi yavrum.

Yakındığım durumların içinde olduğum zaman sanki hala o günlerdeymiş gibi O'na anlatıp vereceği cevabı içime tembihleyip kendimi teskin ediyorum.

Ama "Ben yanındayım.." cümlesine inanamıyorum.

Sana bugün biraz dökülmek istiyorum...

Bazen sahip olmayı başka zaman çok fazla istediğim şeyler, daha farklı şartlarda benim oluyor. Ama o zaman da sanki artık birşey değiştirmiyor ya işte bu hayatın bana attığı kazıklar arasında yer alıyor. Gerçi onca kazık içinde en masumu bu.
Sana yine yavaş yavaş birşeyler yazacağım.

Geçen yıl bu zamandı hiç unutmam, üniversitedeyken en güzel zamanlarımın hırsızı biri bana Ramazan vesilesiyle yazmıştı. En son ona dedim ki, bak benim sana karşı bir kırgınlığım söz konusu değil,
Falan filan işte vicdanını rahatlatacak bir cümle kullanmadım ama.

İnsanlar çok kolay kırıp sonra çok kolay affet diyebiliyor ya işte buna deli oluyorum.

Geri