• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bir Anka Kuşu..

Neyse şimdi asıl meseleye geleceğim domuz oğlanla konuştuk dün, hala masum olduğunu iddia ediyor.

Onun hayatına sihirli bir değnek gibi dokunmuşum, sahi sen niye o değneği kıvırıp g.tüme dürttün demedim, yüz göz olacak halim yoktu.
O fasılları geçmiştik çoktan.

Bir memur olamadım ama bir başkası bana ihanet etmiş bir başkası hem de,
Memur olacak ve belki hiç bilmediğim kişilerin duasını alacağım.

Neyse ne Şam'ın şekeri, ne arabın yüzü.

En çok da "Yanındayım.." diyenlerden koleksiyon yapıyor insan. Ondan sonra da birşeyleri biriktirme gereği duymuyor.

Bazen doğru değildir birşey ama o kadar o yapılan işin içinde olmak istersin ki göze alamayacağın şey yoktur. İster bin türlü güvensizlik ister salt huzuru hisset yine de buna engel kendin dahi olamıyorsun. Ama duruma katıksız teslimiyet asla da oldu denemez. İşte öyle karmaşık durumlar ve sanırım yazdığım en karmaşık ve her yöne çekilir cümleler bunlar o yüzden bir zaman sonra kendim okuyunca ne demek istediğimi anlamakta güçlük çekeceğim. Bu da arada sırada başıma gelen birşey zaten.

"Bir kalp gecenin bir yarısında anlaşılmaz bir denizde süzüldü,
Ve haline gökteki yıldızlar bile üzüldü.."

Ne sen kitap kahramanısın ne de ben yazar. İlahi kalem seni kime yazdı bilemem. Beni de yazdı birine belki ama sonra sildi. Onu da bilemem.

Bu sözler şu ana çok uygun..
Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz?
Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de sensiz.
Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben.

Sana yazmayı seviyordum ama buranın da tadı kaçtı.
Aktif olarak gelmem artık çok dolarsam sana yazmaya gelirim.

Geri