• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

ÇerezDERGİ Sayı 1 Yayında

gerçekten çok hoş olmuş ellerinize emeklerinize sağlık.umarım diğer dergide yer alırım bu sayıya biraz geç kaldım:)

Bütün forum halkı emek vermiş ilk sayı olmasına rağmen çok başarılı buldum
Herkes elinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışmış
İçerikte gayet güzeldi,2. sayıda patlama olacağını düşünüyorum.
Bu sıcacık ortamın bi ödülü olsun bize
Emeğinize sağlık demeden geçmeyelim.
Burada olduğum için çok şanslıyım,iyiki varsınız iyi ki varım!
Nice nice dergilerde buluşmak ümidiyle diyorum...

Ellerine saglik yorumsuz dergiyi kim hazirlicak belli mi ona gore yavas yavas konulari gondermeye baslayalm...
Hayır belli değil ancak içerik hazırlama aşamasında arkadaşların azami destek vermesi gerek. Yoksa böyle ekonomi dergisi gibi ciddi bir dergi ortaya çıkar :) Oysa eğlence ağırlıklı olsa çok iyi olur, detayları derginin son sayfasında yazmıştım.

İçerik hazırlanırsa dergiyi hazırlamak zor olmaz sanırım
Zaten herkesin emeğinin geçtiği bi dergi olduğuna göre isteyen herkes çıkarabilir dergiyi içerik toplandıktan sonra
Yeterki dergi benimsensin ve içerik konusunda katkı yapılsın, çıkması kolay olur :)
İçeriği topladıktan sonra dergiyi göze hitap eder şekilde hazırlamak word'ü ne kadar beceri ile kullandığınızla doğru orantılı. Resimlerin sayfaya göre hazırlanması ve içerikle birleştirilerek sayfalara yerleştirilmesi gerekiyor. Düz bir word dosyası değil de sayfa sayfa ayrılmış bir görünüm üzerinde çalışmak gerekiyor.

Ayrıca A4 boyutundaki yazılar fazla küçük geldiği için sayfaları A5 olarak ayarladım. Dergi tasarımında A5 sayfa boyutu kullanacağız.

Güzel olmus arkadaslar ellerinize saglik ( : aslinda magazin konusunda elimde bol malzemede var ama su sira zaman sorunum var kendime bile ayiramiyorum zaman yoksa seve seve hazirlardim =LL

Geri