MeRciMeK V.I.P V.I.P 30 Ags 2012 #22 YoRuMSuZ dediki: Eminim vardır Ama pek zaman bulamazsın sanıyorum Genişletmek için tıklayın... Aman efenim şu staj olayı beni perişan etti pek bi düzensiz yaşamaktayım düzene gireyim telafisiyle hazırlarım magazini, söz vermiyorum ama el atıcam
YoRuMSuZ dediki: Eminim vardır Ama pek zaman bulamazsın sanıyorum Genişletmek için tıklayın... Aman efenim şu staj olayı beni perişan etti pek bi düzensiz yaşamaktayım düzene gireyim telafisiyle hazırlarım magazini, söz vermiyorum ama el atıcam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Ags 2012 #23 MeRciMeK dediki: Aman efenim şu staj olayı beni perişan etti pek bi düzensiz yaşamaktayım düzene gireyim telafisiyle hazırlarım magazini, söz vermiyorum ama el atıcam Genişletmek için tıklayın... Heyecanla bekliyoruz diyemiyorum maalesef
MeRciMeK dediki: Aman efenim şu staj olayı beni perişan etti pek bi düzensiz yaşamaktayım düzene gireyim telafisiyle hazırlarım magazini, söz vermiyorum ama el atıcam Genişletmek için tıklayın... Heyecanla bekliyoruz diyemiyorum maalesef
MeRciMeK V.I.P V.I.P 30 Ags 2012 #24 Aşk olsun vala ya ben hazırlıycam ve sen heyecan yapmıycan çok alındım çoookkk :/
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Ags 2012 #27 Akıllı telefonlar için haifletilmiş mobil versiyon da mevcut dergimizde. Telefondan da rahatlıkla gezebilirsiniz. Tablette çok güzel mevcut halinden umarım telefonlarda da izlemek kolay olur. Test edemedim.
Akıllı telefonlar için haifletilmiş mobil versiyon da mevcut dergimizde. Telefondan da rahatlıkla gezebilirsiniz. Tablette çok güzel mevcut halinden umarım telefonlarda da izlemek kolay olur. Test edemedim.