• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

ÇerezDERGİ Sayı 1 Yayında

Birinci cilt cok guzeldi ikinci cilte nezaman basliyorsunuz ve nekadar ara ile cikacak ayda 1 mi yoksa haftada bir mi yoksaa 2 haftada birmi benim gibi cerezforum ailesi ikinci ciltin nezaman cikacagini merak ediyorlardir ???

Birinci cilt cok guzeldi ikinci cilte nezaman basliyorsunuz ve nekadar ara ile cikacak ayda 1 mi yoksa haftada bir mi yoksaa 2 haftada birmi benim gibi cerezforum ailesi ikinci ciltin nezaman cikacagini merak ediyorlardir ???
Bunun bir süresi yok. Bazen 1 haftada bazen 3 ayda çıkabilir. Bu içeriğin hazırlanması ile ilgili bir durum.

ÇerezDERGİ'nin ilk sayısında 14. sayfada okuyucuların dikkatini ölçmek için ödüllü bir mantık sorusu sormuştuk. Ancak sanırım bu bölümü kimse görmedi :)))

Ödül ise bir hafta süresince yarışma birincisi logosu olup bu rütbenin özelliklerinden yararlanmaktı :)

Bu soruyu sadece @Çağlayağmur cevapladı. Bir hafta süresince rütbe alanında bu logo da olacak.

Soru ve çözüm:

pbSlR.webp

Cümledeki her kelimenin ilk harfini sormuştuk. Dolayısıyla son iki kareye H ve B harleri gelecekti.

Dergi bizim o yüzden biraz daha dikkatli olalım derim hımmm ödülde hiç fena değilmiş teşekkür ediyorum @YoRuMSuZ:)

Düzenleyen yönetici:
Geri