Paradoks ... Elif ... Özel üye 9 Ekm 2011 #1 Evet arkadaşlar yeni geldim sayılır amabu bölümü denemeye sabırsızlanıyorum Dilayı nasıl bilirdiniz : ))))
Evet arkadaşlar yeni geldim sayılır amabu bölümü denemeye sabırsızlanıyorum Dilayı nasıl bilirdiniz : ))))
kOzMi Üye 9 Ekm 2011 #2 Uyuzluğunu bir kenara bırakırsa, iyi, sevecen, anlayışlı ve sempatik birisi. Ama uyuzluğu üstündeyse eğer, tipik bir bayan..
Uyuzluğunu bir kenara bırakırsa, iyi, sevecen, anlayışlı ve sempatik birisi. Ama uyuzluğu üstündeyse eğer, tipik bir bayan..
kOzMi Üye 9 Ekm 2011 #6 hayır. Bilmiyorum Ve öğrenmek istiyorum. Söyler misin neden sadece bana oluyor?
Paradoks ... Elif ... Özel üye 9 Ekm 2011 #7 Bir zamanlar mazide çok severdim sizleri ama başkalarının sözlerini daha doğrusu yalan , dolan sözlere kanıp gittiniz Yani kısaca bu uyuzluğu sen kendi elinle ettin
Bir zamanlar mazide çok severdim sizleri ama başkalarının sözlerini daha doğrusu yalan , dolan sözlere kanıp gittiniz Yani kısaca bu uyuzluğu sen kendi elinle ettin
kOzMi Üye 9 Ekm 2011 #8 Hımm. Peki o zaman bana birileri bunun aksini ispatlayacaktı. İspatlama çalışmaları henüz başlamadı. Suç hayla bende mi?
Hımm. Peki o zaman bana birileri bunun aksini ispatlayacaktı. İspatlama çalışmaları henüz başlamadı. Suç hayla bende mi?
Paradoks ... Elif ... Özel üye 9 Ekm 2011 #9 Hayır neden sende olsunki ben susuyorum birşeyin zmanını bekliyorum Ha suskunluğum suçlu olduğumdan değil tenezzül etmediğimden
Hayır neden sende olsunki ben susuyorum birşeyin zmanını bekliyorum Ha suskunluğum suçlu olduğumdan değil tenezzül etmediğimden
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Ekm 2011 #10 Sıcakkanlı iyi birisin. Neşeli olmanla beraber, bi yanında hep hüzün var gibi. Burda bizimle olman çok güzel
Sıcakkanlı iyi birisin. Neşeli olmanla beraber, bi yanında hep hüzün var gibi. Burda bizimle olman çok güzel