Paradoks ... Elif ... Özel üye 9 Ekm 2011 #11 ZeyNoO dediki: Sıcakkanlı iyi birisin. Neşeli olmanla beraber, bi yanında hep hüzün var gibi. Burda bizimle olman çok güzel Genişletmek için tıklayın... Ay canım benim teşekkür ederim ama hüzün benim göbek adım
ZeyNoO dediki: Sıcakkanlı iyi birisin. Neşeli olmanla beraber, bi yanında hep hüzün var gibi. Burda bizimle olman çok güzel Genişletmek için tıklayın... Ay canım benim teşekkür ederim ama hüzün benim göbek adım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Ekm 2011 #12 DiLa ** dediki: Ay canım benim teşekkür ederim ama hüzün benim göbek adım Genişletmek için tıklayın... Burda göbek adları kullanmıyoruz biz Göbek adını sende kullanma Onsuz hayat daha bi güzel olacaktır eminim
DiLa ** dediki: Ay canım benim teşekkür ederim ama hüzün benim göbek adım Genişletmek için tıklayın... Burda göbek adları kullanmıyoruz biz Göbek adını sende kullanma Onsuz hayat daha bi güzel olacaktır eminim
Paradoks ... Elif ... Özel üye 9 Ekm 2011 #13 olmuyo ki hüzün gidince bir tarafım eksik kalıyo hem ben onu bıraksamda o beni bırakmıyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ekm 2011 #14 Daha yeni yeni tanıyorum ama gördüğüm kadarı ile espritüel biri olduğu kanaatindeyim Tabii madalyonun öbür yüzü de olabilir zaman gösterecek, imzanda bölüm reklamını yaparsan ileride tekrar yorum yapılır
Daha yeni yeni tanıyorum ama gördüğüm kadarı ile espritüel biri olduğu kanaatindeyim Tabii madalyonun öbür yüzü de olabilir zaman gösterecek, imzanda bölüm reklamını yaparsan ileride tekrar yorum yapılır
BeReNN Alyam? Özel üye 9 Ekm 2011 #15 Dilam evet konu açılmış bende birşeyler diyiyim ozaman O çok tatlı iyi niyetli ve hayat doludur ben onu çok severim oda beni sever Şaka bir yana her türlü hüzne rağmen gülmeyi bile bilen nadir insanlardandır tanıdığım iyiki tanımışım Dilamı
Dilam evet konu açılmış bende birşeyler diyiyim ozaman O çok tatlı iyi niyetli ve hayat doludur ben onu çok severim oda beni sever Şaka bir yana her türlü hüzne rağmen gülmeyi bile bilen nadir insanlardandır tanıdığım iyiki tanımışım Dilamı
Paradoks ... Elif ... Özel üye 10 Ekm 2011 #17 =) Güzel yorumlarınız için denkk yu Ben kkaçıksam sen nesin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ekm 2011 #20 tanışma fırsatım olmadı sohbetimde yorumlara göre bizden biri