arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Nsn 2012 #46 Bal sıcakkanlı,espirili yüreğininde güzel olduğuna inandığım bir arkadaşımız) memnunum onu tanıdığım için
Bal sıcakkanlı,espirili yüreğininde güzel olduğuna inandığım bir arkadaşımız) memnunum onu tanıdığım için
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 12 Nsn 2012 #47 bal forumda tanıdığım ender karakterlerden biridir kendine has özgüveni ve esrarengiz espri yeteneği ile her geçen gün beni şaşırtıyor iyiki varsın
bal forumda tanıdığım ender karakterlerden biridir kendine has özgüveni ve esrarengiz espri yeteneği ile her geçen gün beni şaşırtıyor iyiki varsın
Paradoks ... Elif ... Özel üye 15 Mys 2012 #48 arz-ı hal dediki: Bal sıcakkanlı,espirili yüreğininde güzel olduğuna inandığım bir arkadaşımız) memnunum onu tanıdığım için Genişletmek için tıklayın... teşekkürler
arz-ı hal dediki: Bal sıcakkanlı,espirili yüreğininde güzel olduğuna inandığım bir arkadaşımız) memnunum onu tanıdığım için Genişletmek için tıklayın... teşekkürler
Paradoks ... Elif ... Özel üye 15 Mys 2012 #49 CeBuR dediki: bal forumda tanıdığım ender karakterlerden biridir kendine has özgüveni ve esrarengiz espri yeteneği ile her geçen gün beni şaşırtıyor iyiki varsın Genişletmek için tıklayın... =)) hehe teşekkürler
CeBuR dediki: bal forumda tanıdığım ender karakterlerden biridir kendine has özgüveni ve esrarengiz espri yeteneği ile her geçen gün beni şaşırtıyor iyiki varsın Genişletmek için tıklayın... =)) hehe teşekkürler