Derin Mavi Özel Üye Özel üye 12 Eyl 2017 #1 Sıra geldi oylamaya Bakalım kim kazanacak .. Katılan Herkese Başarılar
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Eyl 2017 #2 Şimdiden beni tebrik edebilirsiniz arkadaşlar. Tartışmasız 1.ciyim sonucu belli olan bir yarışma oldu ama olsun bu kez yapacak bir şey yok.
Şimdiden beni tebrik edebilirsiniz arkadaşlar. Tartışmasız 1.ciyim sonucu belli olan bir yarışma oldu ama olsun bu kez yapacak bir şey yok.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Eyl 2017 #4 Kota sorunum nedeniyle videoları izleyemiyorum @YoRuMSuZ hangisi senin ona oy veriyim
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 13 Eyl 2017 #7 Tüm videoları izledim ve tartışmasız en anlamlı video benimkisi kendi videom dışında favorim olan bir video daha var. O da baya güzel.
Tüm videoları izledim ve tartışmasız en anlamlı video benimkisi kendi videom dışında favorim olan bir video daha var. O da baya güzel.
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 13 Eyl 2017 #8 YoRuMSuZ dediki: Şimdiden beni tebrik edebilirsiniz arkadaşlar. Tartışmasız 1.ciyim sonucu belli olan bir yarışma oldu ama olsun bu kez yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıklayın... Senin özgüvenini severim
YoRuMSuZ dediki: Şimdiden beni tebrik edebilirsiniz arkadaşlar. Tartışmasız 1.ciyim sonucu belli olan bir yarışma oldu ama olsun bu kez yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıklayın... Senin özgüvenini severim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Eyl 2017 #9 _KbraS_ dediki: Senin özgüvenini severim Genişletmek için tıklayın... Ne desem bilemedim Bir gerçeği vurgulamıştım sadece.
_KbraS_ dediki: Senin özgüvenini severim Genişletmek için tıklayın... Ne desem bilemedim Bir gerçeği vurgulamıştım sadece.