Derin Mavi Özel Üye Özel üye 21 Eyl 2017 #21 Sanırım Herkes oyunu kullanmıştır artık.. Sonucu açıklamanın zamanı geldi
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 21 Eyl 2017 #22 Katılan ve ilgi gösteren herkese çok Teşekkürler .. 5 Oyla En çok oy alan ve 1. olan arkadaşımız @-araz- Tebrik ediyor, yeni yarışmayı düzenmelesini bekliyoruz 4 Oyla 2. olan @Nazım Paşa 3 oyla 3. olan arkadaşımız @_KbraS_
Katılan ve ilgi gösteren herkese çok Teşekkürler .. 5 Oyla En çok oy alan ve 1. olan arkadaşımız @-araz- Tebrik ediyor, yeni yarışmayı düzenmelesini bekliyoruz 4 Oyla 2. olan @Nazım Paşa 3 oyla 3. olan arkadaşımız @_KbraS_
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Eyl 2017 #23 Tebrik ediyorum öncelikle araz,Nazım paşa ve Kübrayı sonrada tüm katılımcıları. Yeni yarışmanın konusunu bekliyoruz arazim
Tebrik ediyorum öncelikle araz,Nazım paşa ve Kübrayı sonrada tüm katılımcıları. Yeni yarışmanın konusunu bekliyoruz arazim
Nazım Paşa Usta 21 Eyl 2017 #24 Hadi ya. Neyse diğer yarışmaya. Tebrik ederim @-araz-. Seni özellikle tebrik ederim @YoRuMSuZ.
BeReNN Alyam? Özel üye 21 Eyl 2017 #25 Tebrik ederim @-araz- @Nazım Paşa ve @_KbraS_ Acaba @YoRuMSuZ un videosu hangisi di
Selim C. Selim Selimovic 21 Eyl 2017 #26 BeReNN dediki: Acaba @YoRuMSuZ un videosu hangisi di Genişletmek için tıklayın... 9. sanırım.. Ona oy vermiş çünkü..
BeReNN dediki: Acaba @YoRuMSuZ un videosu hangisi di Genişletmek için tıklayın... 9. sanırım.. Ona oy vermiş çünkü..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Eyl 2017 #27 Demek ki kısa filmden anlayan pek yok, kesinlikle birinci olmalıydım bu nedir hiçbir yarışmada birinci olamayacak mıyım ben? P İşin şakası yarışmayı düzenleyen, yarışmaya katılan ve oylayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dereceye girenleri de tebrik ediyorum.
Demek ki kısa filmden anlayan pek yok, kesinlikle birinci olmalıydım bu nedir hiçbir yarışmada birinci olamayacak mıyım ben? P İşin şakası yarışmayı düzenleyen, yarışmaya katılan ve oylayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dereceye girenleri de tebrik ediyorum.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Eyl 2017 #28 BeReNN dediki: Tebrik ederim @-araz- @Nazım Paşa ve @_KbraS_ Acaba @YoRuMSuZ un videosu hangisi di Genişletmek için tıklayın... Sır vermiyoruz, bunu kimse asla öğrenemeyecek.
BeReNN dediki: Tebrik ederim @-araz- @Nazım Paşa ve @_KbraS_ Acaba @YoRuMSuZ un videosu hangisi di Genişletmek için tıklayın... Sır vermiyoruz, bunu kimse asla öğrenemeyecek.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Eyl 2017 #29 Hepsi birbirinden kaliteliydi Tebrik ederim arkadaslar
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Eyl 2017 #30 arkadaşlar yarışma konusu için öneri bekliyorum. telefonum da sorun var bir kac güne hallolacak insallah. buraya yazabilirsiniz oneerileri.
arkadaşlar yarışma konusu için öneri bekliyorum. telefonum da sorun var bir kac güne hallolacak insallah. buraya yazabilirsiniz oneerileri.