YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Eyl 2017 #43 Bu arada yarışma ödüllerini henüz iletmedim arkadaşlar, ilk boş zamanda iletilecek bilginize.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Eyl 2017 #44 YoRuMSuZ dediki: Bu arada yarışma ödüllerini henüz iletmedim arkadaşlar, ilk boş zamanda iletilecek bilginize. Genişletmek için tıklayın... Al ödül senin olsun namim yürüsun maksat
YoRuMSuZ dediki: Bu arada yarışma ödüllerini henüz iletmedim arkadaşlar, ilk boş zamanda iletilecek bilginize. Genişletmek için tıklayın... Al ödül senin olsun namim yürüsun maksat
Selim C. Selim Selimovic 23 Eyl 2017 #47 Aklıma geldi.. En güzel şiir dinletisi yarışması. Bulabildiğimiz en güzel şiir dinletisi ile katılalım yarışmaya..
Aklıma geldi.. En güzel şiir dinletisi yarışması. Bulabildiğimiz en güzel şiir dinletisi ile katılalım yarışmaya..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Eyl 2017 #48 Selim C. dediki: Aklıma geldi.. En güzel şiir dinletisi yarışması. Bulabildiğimiz en güzel şiir dinletisi ile katılalım yarışmaya.. Genişletmek için tıklayın... Resim yarışması yapılacak ama böyle bi yarışmada ek olarak başlatılabilir..
Selim C. dediki: Aklıma geldi.. En güzel şiir dinletisi yarışması. Bulabildiğimiz en güzel şiir dinletisi ile katılalım yarışmaya.. Genişletmek için tıklayın... Resim yarışması yapılacak ama böyle bi yarışmada ek olarak başlatılabilir..
Düş Özel Üye Özel üye 23 Eyl 2017 #49 -araz- dediki: @dus @KıRMıZı @TeBeSSüm yok mu oneri Genişletmek için tıklayın... Sabah konulu, Ahşap konulu veya tarihi turistik yer manzalari konulari olabilir
-araz- dediki: @dus @KıRMıZı @TeBeSSüm yok mu oneri Genişletmek için tıklayın... Sabah konulu, Ahşap konulu veya tarihi turistik yer manzalari konulari olabilir