_KbraS_ Özel Üye Özel üye 8 Eyl 2017 #31 geçen attığım mesaj iletilmemişti, @Derin Mavi ulastı mı eline video eger benden önce bunu gönderen varsa söyle bana değiştireyim
geçen attığım mesaj iletilmemişti, @Derin Mavi ulastı mı eline video eger benden önce bunu gönderen varsa söyle bana değiştireyim
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 8 Eyl 2017 #32 _KbraS_ dediki: geçen attığım mesaj iletilmemişti, @Derin Mavi ulastı mı eline video eger benden önce bunu gönderen varsa söyle bana değiştireyim Genişletmek için tıklayın... Ulaştı aldım videonu aynı gönderen yok
_KbraS_ dediki: geçen attığım mesaj iletilmemişti, @Derin Mavi ulastı mı eline video eger benden önce bunu gönderen varsa söyle bana değiştireyim Genişletmek için tıklayın... Ulaştı aldım videonu aynı gönderen yok
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Eyl 2017 #33 _KbraS_ dediki: geçen attığım mesaj iletilmemişti, @Derin Mavi ulastı mı eline video eger benden önce bunu gönderen varsa söyle bana değiştireyim Genişletmek için tıklayın... Sen var mısın yarışmada yani Kork benden
_KbraS_ dediki: geçen attığım mesaj iletilmemişti, @Derin Mavi ulastı mı eline video eger benden önce bunu gönderen varsa söyle bana değiştireyim Genişletmek için tıklayın... Sen var mısın yarışmada yani Kork benden
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 9 Eyl 2017 #34 Derin Mavi dediki: Ulaştı aldım videonu aynı gönderen yok Genişletmek için tıklayın... Tamamdır YoRuMSuZ dediki: Sen var mısın yarışmada yani Kork benden Genişletmek için tıklayın... Benim videom gelmiş geçmiş en anlamlı reklam filmlerinden biri bence. çok iddaalıyım, aşırı aşırısı
Derin Mavi dediki: Ulaştı aldım videonu aynı gönderen yok Genişletmek için tıklayın... Tamamdır YoRuMSuZ dediki: Sen var mısın yarışmada yani Kork benden Genişletmek için tıklayın... Benim videom gelmiş geçmiş en anlamlı reklam filmlerinden biri bence. çok iddaalıyım, aşırı aşırısı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Eyl 2017 #35 Bu işi sıkı tutmalıyım 3. lüğe kadar yükseldim istikrar var bende istikrar.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Eyl 2017 #36 İmkanlardan dolayı katılamayacagım ama eminim güzel bir yarışma olacak. Katılımcılara başarılar diliyorum.
İmkanlardan dolayı katılamayacagım ama eminim güzel bir yarışma olacak. Katılımcılara başarılar diliyorum.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 9 Eyl 2017 #37 yarışmanın birincisi belli bbence her zamanki gibi ben olacagim☺
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 9 Eyl 2017 #39 ZeyNoO dediki: Katılmaya çalışacağım Yarışmaya en son katılım tarihi ne zaman Genişletmek için tıklayın... Bi tarih koymadık ama sanırım 1 haftaya toparlarız Bekliyorum videonu
ZeyNoO dediki: Katılmaya çalışacağım Yarışmaya en son katılım tarihi ne zaman Genişletmek için tıklayın... Bi tarih koymadık ama sanırım 1 haftaya toparlarız Bekliyorum videonu