AHSEM ....EnDl-LeS.... 25 Şbt 2013 #11 İçinde olmak istediğim bir trenden sallanan el gibi geçiyordu zaman. Umarım hiçbir şeyi, benim seni düşündüğüm kadar düşünmek zorunda kalmazsın.
İçinde olmak istediğim bir trenden sallanan el gibi geçiyordu zaman. Umarım hiçbir şeyi, benim seni düşündüğüm kadar düşünmek zorunda kalmazsın.
AHSEM ....EnDl-LeS.... 25 Şbt 2013 #13 seni seviyorum dıyen seni seven degildir ASIL söylemekten çekinen seni gerçekten sevendir
AHSEM ....EnDl-LeS.... 25 Şbt 2013 #15 Bana mesaj\'i degil, kendisi lazim , sessi lazim , gozleri lazim , ve sonra all hayat sennin olsun
AHSEM ....EnDl-LeS.... 25 Şbt 2013 #16 Seni düşündükçe senin beni düşünüp düşünmediğin düşüncesi beni düşündürüyor..
AHSEM ....EnDl-LeS.... 25 Şbt 2013 #17 Eğer ‘unutmak’ 7 harfi yan yana getirmek kadar kolay olsaydı, biz de 5 harfi yan yana getirip ‘mutlu’ olurduk...
Eğer ‘unutmak’ 7 harfi yan yana getirmek kadar kolay olsaydı, biz de 5 harfi yan yana getirip ‘mutlu’ olurduk...
AHSEM ....EnDl-LeS.... 25 Şbt 2013 #19 Sırasında ve zamanında gülmek ciddiyete engel degildir. Dogru yaşa,rahatca gül ve akıllıca söz söyle; o zaman ciddiyetine hiçbir leke gelmez...
Sırasında ve zamanında gülmek ciddiyete engel degildir. Dogru yaşa,rahatca gül ve akıllıca söz söyle; o zaman ciddiyetine hiçbir leke gelmez...
AHSEM ....EnDl-LeS.... 25 Şbt 2013 #20 Edebi el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap edebi elden gidene