P Papatya V.I.P V.I.P 21 Eyl 2017 #32 @-araz- Canım çok tebrik ederim. Yeni yarışma, fotoğraf yarışması olur da katılırım inşAllah. Katılan herkesi tebrik ederim. @YoRuMSuZ Seni ayriyetten çok tebrik etmek istedim.
@-araz- Canım çok tebrik ederim. Yeni yarışma, fotoğraf yarışması olur da katılırım inşAllah. Katılan herkesi tebrik ederim. @YoRuMSuZ Seni ayriyetten çok tebrik etmek istedim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Eyl 2017 #33 Papatya dediki: @YoRuMSuZ Seni ayriyetten çok tebrik etmek istedim. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler @Papatya
Papatya dediki: @YoRuMSuZ Seni ayriyetten çok tebrik etmek istedim. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler @Papatya
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Eyl 2017 #34 Video olarak devam edilecekse "bebek videolari" olsun bence
Düş Özel Üye Özel üye 22 Eyl 2017 #36 -araz- dediki: arkadaşlar yarışma konusu için öneri bekliyorum. telefonum da sorun var bir kac güne hallolacak insallah. buraya yazabilirsiniz oneerileri. Genişletmek için tıklayın... Fotograf yarismasindan devam edelim lutfen. Şu forumda düzenli olarak katildigim tek yarışmaydı. Bu tarz yarismalari ayri olarak duzenleyebilirsiniz
-araz- dediki: arkadaşlar yarışma konusu için öneri bekliyorum. telefonum da sorun var bir kac güne hallolacak insallah. buraya yazabilirsiniz oneerileri. Genişletmek için tıklayın... Fotograf yarismasindan devam edelim lutfen. Şu forumda düzenli olarak katildigim tek yarışmaydı. Bu tarz yarismalari ayri olarak duzenleyebilirsiniz
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Eyl 2017 #37 arkadaşlar fotoğraf yarışması yonunde benim tercihim. en azindan kişiye özel farklı kareler görebiliyoruz ve daha önceden hiç görmediğimiz bir sey oluyor bu... merak uyandırıyor.. o yüzden konu basliklarinizi bekliyorum.
arkadaşlar fotoğraf yarışması yonunde benim tercihim. en azindan kişiye özel farklı kareler görebiliyoruz ve daha önceden hiç görmediğimiz bir sey oluyor bu... merak uyandırıyor.. o yüzden konu basliklarinizi bekliyorum.
Selim C. Selim Selimovic 22 Eyl 2017 #38 En güzel ya da komik hayvan fotosu.. Aklıma başka bişi gelmiyor.