BeReNN Alyam? Özel üye 14 Eyl 2017 #11 Hepsi birbirinden güzel Ama içlerinden bir tanesi var her izlediğim de gözlerimi dolu dolu eden oyumu ondan yana kullandım herkese başarılar güzel bir yarışma olmuş
Hepsi birbirinden güzel Ama içlerinden bir tanesi var her izlediğim de gözlerimi dolu dolu eden oyumu ondan yana kullandım herkese başarılar güzel bir yarışma olmuş
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Eyl 2017 #12 Hala çok iddialıyım. O vermeyen kaldı mı bu yarışmaya arkadaşlar.
Selim C. Selim Selimovic 15 Eyl 2017 #13 Yav aslında katılmak isterdim de, o "Yarışma Birincisi" şeysi çok kötü duruyor bence ya. Onun renkli şeyini sevmediğimden katılmadım.. Yani umarım katılmamışımdır. 7. yi ben sadece öylesine herkes görsün diye koyduydum yani..
Yav aslında katılmak isterdim de, o "Yarışma Birincisi" şeysi çok kötü duruyor bence ya. Onun renkli şeyini sevmediğimden katılmadım.. Yani umarım katılmamışımdır. 7. yi ben sadece öylesine herkes görsün diye koyduydum yani..
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 15 Eyl 2017 #14 Selim C. dediki: Yav aslında katılmak isterdim de, o "Yarışma Birincisi" şeysi çok kötü duruyor bence ya. Onun renkli şeyini sevmediğimden katılmadım.. Yani umarım katılmamışımdır. 7. yi ben sadece öylesine herkes görsün diye koyduydum yani.. Genişletmek için tıklayın... Yok sen değilsin o Sadece Özel mesaj olarak iletenler yarışma dahilinde
Selim C. dediki: Yav aslında katılmak isterdim de, o "Yarışma Birincisi" şeysi çok kötü duruyor bence ya. Onun renkli şeyini sevmediğimden katılmadım.. Yani umarım katılmamışımdır. 7. yi ben sadece öylesine herkes görsün diye koyduydum yani.. Genişletmek için tıklayın... Yok sen değilsin o Sadece Özel mesaj olarak iletenler yarışma dahilinde
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Eyl 2017 #16 Ben oy kullanmadım. Çünkü videoları izleyemiyorum
Selim C. Selim Selimovic 18 Eyl 2017 #17 KıRMıZı dediki: Ben oy kullanmadım. Çünkü videoları izleyemiyorum Genişletmek için tıklayın... Dipnot 3. çok güzel hacı.. Onu seç bence. Haydi Söyle şarkısının olduğu reklam varya.. O işte..
KıRMıZı dediki: Ben oy kullanmadım. Çünkü videoları izleyemiyorum Genişletmek için tıklayın... Dipnot 3. çok güzel hacı.. Onu seç bence. Haydi Söyle şarkısının olduğu reklam varya.. O işte..
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 19 Eyl 2017 #19 Selim C. dediki: Dipnot 3. çok güzel hacı.. Onu seç bence. Haydi Söyle şarkısının olduğu reklam varya.. O işte.. Genişletmek için tıklayın...
Selim C. dediki: Dipnot 3. çok güzel hacı.. Onu seç bence. Haydi Söyle şarkısının olduğu reklam varya.. O işte.. Genişletmek için tıklayın...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Eyl 2017 #20 Selim C. dediki: Dipnot 3. çok güzel hacı.. Onu seç bence. Haydi Söyle şarkısının olduğu reklam varya.. O işte.. Genişletmek için tıklayın... Sigorta reklamından dolayı 3. Videodan yana kullandım oyumu. Dipnot Seni mi kırıcam
Selim C. dediki: Dipnot 3. çok güzel hacı.. Onu seç bence. Haydi Söyle şarkısının olduğu reklam varya.. O işte.. Genişletmek için tıklayın... Sigorta reklamından dolayı 3. Videodan yana kullandım oyumu. Dipnot Seni mi kırıcam