KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Ags 2017 #302 Kıraç - Yıllar sonra @Derin Mavi sana gelsin dostum
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 23 Ags 2017 #303 Katip dediki: Kıraç - Yıllar sonra @Derin Mavi sana gelsin dostum Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim yıllanan dostluğumuza ,)
Katip dediki: Kıraç - Yıllar sonra @Derin Mavi sana gelsin dostum Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim yıllanan dostluğumuza ,)
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ags 2017 #304 @-araz- ıma gelsin kafam güzel dünya güzel sen güzelsin
Düş Özel Üye Özel üye 29 Ags 2017 #307 buhurdan dediki: tavukları pişirmişem @Düş e gelsin Genişletmek için tıklayın... Cok derin anlamlar iceriyor
buhurdan dediki: tavukları pişirmişem @Düş e gelsin Genişletmek için tıklayın... Cok derin anlamlar iceriyor
buhurdan Özel Üye Özel üye 29 Ags 2017 #308 Düş dediki: Cok derin anlamlar iceriyor Genişletmek için tıklayın... saksıya fesleğen gibi oturturum anlamı mı çıkardın yoksa?
Düş dediki: Cok derin anlamlar iceriyor Genişletmek için tıklayın... saksıya fesleğen gibi oturturum anlamı mı çıkardın yoksa?
Düş Özel Üye Özel üye 29 Ags 2017 #309 buhurdan dediki: saksıya fesleğen gibi oturturum anlamı mı çıkardın yoksa? Genişletmek için tıklayın... O nasil bir anlam ya
buhurdan dediki: saksıya fesleğen gibi oturturum anlamı mı çıkardın yoksa? Genişletmek için tıklayın... O nasil bir anlam ya