BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 17 Arl 2021 #321 barış mançodan ayı parçasını bizi dinlemekte olan herkes için istiyorumm
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Arl 2021 #322 @yilmaz27 Orhan Gencebay dan Bir Teselli ver ☺bilirim sever Orhan baba şarkılarını
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Hzr 2022 #323 @Yazperisi bu parça sana gelsin Koray Avcı - Sen
Yazperisi Üyecik 7 Hzr 2022 #324 KaderKatibi dediki: @Yazperisi bu parça sana gelsin Koray Avcı - Sen Genişletmek için tıklayın... Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri Benden sana gelsin
KaderKatibi dediki: @Yazperisi bu parça sana gelsin Koray Avcı - Sen Genişletmek için tıklayın... Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri Benden sana gelsin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Hzr 2022 #326 Yazperisi dediki: Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri Benden sana gelsin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim canım ciğerim
Yazperisi dediki: Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri Benden sana gelsin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim canım ciğerim
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Hzr 2022 #328 Enda dediki: @Araf : Sorma Neden Serdar Ortaç'tan seversin bilirim Genişletmek için tıklayın... En sevdiğim hemde. Benden sana Serkan kaya Gönül Bahçem
Enda dediki: @Araf : Sorma Neden Serdar Ortaç'tan seversin bilirim Genişletmek için tıklayın... En sevdiğim hemde. Benden sana Serkan kaya Gönül Bahçem
R Rüya_Erez (c67d) Ziyaretçi 8 Hzr 2022 #329 Beni cok Gülderen Canım arkadaşıma göndermek istiyorum bu şarkıyı Bugün biraz stresli bir günü varda Tarkan - Geçcek
Beni cok Gülderen Canım arkadaşıma göndermek istiyorum bu şarkıyı Bugün biraz stresli bir günü varda Tarkan - Geçcek
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Hzr 2022 #330 Araf dediki: En sevdiğim hemde. Benden sana Serkan kaya Gönül Bahçem Genişletmek için tıklayın... Biliyorum yıllar önce ben bu şarkıyı paylaştığımda demiştin Bende teşekkür ederim
Araf dediki: En sevdiğim hemde. Benden sana Serkan kaya Gönül Bahçem Genişletmek için tıklayın... Biliyorum yıllar önce ben bu şarkıyı paylaştığımda demiştin Bende teşekkür ederim