buhurdan Özel Üye Özel üye 29 Ags 2017 #311 Düş dediki: O nasil bir anlam ya Genişletmek için tıklayın... gayet güzel bi anlam sen ne anlamı çıkardın ya
Düş dediki: O nasil bir anlam ya Genişletmek için tıklayın... gayet güzel bi anlam sen ne anlamı çıkardın ya
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 17 Ksm 2018 #316 @tayfun42 Tayfun - Hadi yine iyisin....iyisin iyisin
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 24 Tem 2021 #317 Havva öğüt ~ Deli gibi yüreğime zorsun @GüLüCüKツ @Lelis @yesim434 @yilmaz27 Size armağan ediyorum
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Tem 2021 #318 KuMRu dediki: Havva öğüt ~ Deli gibi yüreğime zorsun @GüLüCüKツ @Lelis @yesim434 @yilmaz27 Size armağan ediyorum Genişletmek için tıklayın... Sağol canım benim
KuMRu dediki: Havva öğüt ~ Deli gibi yüreğime zorsun @GüLüCüKツ @Lelis @yesim434 @yilmaz27 Size armağan ediyorum Genişletmek için tıklayın... Sağol canım benim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 24 Tem 2021 #319 KuMRu dediki: Havva öğüt ~ Deli gibi yüreğime zorsun @GüLüCüKツ @Lelis @yesim434 @yilmaz27 Size armağan ediyorum Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim çok naziksin
KuMRu dediki: Havva öğüt ~ Deli gibi yüreğime zorsun @GüLüCüKツ @Lelis @yesim434 @yilmaz27 Size armağan ediyorum Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim çok naziksin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Arl 2021 #320 @Çağlayağmur gülay sezer Sen Gelmez Oldun