YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #1 Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Nsn 2022 #191 Bayan Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Nsn 2022 #194 Çağlayağmur dediki: Yudum Genişletmek için tıklayın... tebrikler @Çağlayağmur Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Hzr 2022 #196 Evet bunu rapor ediyorum yenisini bu akşam eklicem Upvote 0 Downvote
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2022 #197 YoRuMSuZ dediki: Evet bunu rapor ediyorum yenisini bu akşam eklicem Genişletmek için tıklayın... Bir zahmet Aslında tek ünlüler de olmayabilir bir hayvan eşya ne bileyim farklı şeylerde sorabilirsin Bir de yeni başlık açsan nasıl olur yazan çok olunca resim arkada planda kalabiliyor yine de fıkır senin Upvote 1 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Evet bunu rapor ediyorum yenisini bu akşam eklicem Genişletmek için tıklayın... Bir zahmet Aslında tek ünlüler de olmayabilir bir hayvan eşya ne bileyim farklı şeylerde sorabilirsin Bir de yeni başlık açsan nasıl olur yazan çok olunca resim arkada planda kalabiliyor yine de fıkır senin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Hzr 2022 #198 Evet güzel fikir @Enda ama tanımak biraz daha kolay olabilir o zaman şekil çok çabuk ortaya çıkar yine de deneriz bir ara. Şimdi soru geliyor. Kim bu ünlü sanatçımız? (Her 5 cevapta yeni bir resim yüklenecek) Upvote 0 Downvote
Evet güzel fikir @Enda ama tanımak biraz daha kolay olabilir o zaman şekil çok çabuk ortaya çıkar yine de deneriz bir ara. Şimdi soru geliyor. Kim bu ünlü sanatçımız? (Her 5 cevapta yeni bir resim yüklenecek)
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2022 #199 Kimseye benzetemedim ya saclarina sa ak dusmus Upvote 0 Downvote
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2022 #200 Aklıma tolga abi geldi hanı hugo var ya o da ne alaka ama onun yaşlanmış hali desem ;( Upvote 0 Downvote