YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #1 Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Hzr 2022 #211 Süper ya hiç tanınacağını sanmıyodum bu etapta. Resmin orijinali şu: Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 26 Hzr 2022 #212 Görsel zekam iyidir diyelim Ee simdi yeni resim mi gelcek Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 26 Hzr 2022 #214 Gülden karaböcek Hemen bilmeyeyim die böyle kararttın dime Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 26 Hzr 2022 #215 Emel sayın da olabilir Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 26 Hzr 2022 #217 Eskilerden ama dime Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 26 Hzr 2022 #218 Sezen Aksu Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 26 Hzr 2022 #220 Birsey sorcam ben bayan die düşünüyorum ama erkek olma ihtimali varmı ? Bana küt saçlı bir bayan gibi geldi gözlüklü olabilir de olmayabilirde emin deilim Upvote 0 Downvote
Birsey sorcam ben bayan die düşünüyorum ama erkek olma ihtimali varmı ? Bana küt saçlı bir bayan gibi geldi gözlüklü olabilir de olmayabilirde emin deilim