YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #1 Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 26 Hzr 2022 #223 Zerrin Özer dicem ama deil biliyorum daha zayıf ve genc biri bu Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Hzr 2022 #224 Tatlı Cadı dediki: Birsey sorcam ben bayan die düşünüyorum ama erkek olma ihtimali varmı ? Bana küt saçlı bir bayan gibi geldi gözlüklü olabilir de olmayabilirde emin deilim Genişletmek için tıklayın... O konuda ipucu yok sadece resim yenileme var ve 5 cevap verildi bile yeni resim geliyor Aşama 2: Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı dediki: Birsey sorcam ben bayan die düşünüyorum ama erkek olma ihtimali varmı ? Bana küt saçlı bir bayan gibi geldi gözlüklü olabilir de olmayabilirde emin deilim Genişletmek için tıklayın... O konuda ipucu yok sadece resim yenileme var ve 5 cevap verildi bile yeni resim geliyor Aşama 2:
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 26 Hzr 2022 #225 Ben böyle bi sanatçı tanımıyorum Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Hzr 2022 #226 sibel can Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 26 Hzr 2022 #227 yilmaz27 dediki: sibel can Genişletmek için tıklayın... Deil deil Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Hzr 2022 #228 Tatlı Cadı dediki: Deil deil Genişletmek için tıklayın... sen nerden biliyon Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Hzr 2022 #230 güngör bayrak Upvote 0 Downvote