YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #1 Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2022 #201 Biri daha gelsi eski aktrislerden ismi neydi ta Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Hzr 2022 #202 İlk cevap sayıyorum bunu 4 adet daha cevap gelince yeni resim gelecek Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Hzr 2022 #204 Yanlış cevaplar için yandaki (cep telefonlarında altta) puan cetvelinde eski gözükecek bir üstteki mesajda olduğu gibi Yani yanlış cevap Upvote 0 Downvote
Yanlış cevaplar için yandaki (cep telefonlarında altta) puan cetvelinde eski gözükecek bir üstteki mesajda olduğu gibi Yani yanlış cevap
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 26 Hzr 2022 #206 resim nerde Upvote 0 Downvote
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2022 #207 YoRuMSuZ dediki: Evet güzel fikir @Enda ama tanımak biraz daha kolay olabilir o zaman şekil çok çabuk ortaya çıkar yine de deneriz bir ara. Şimdi soru geliyor. Kim bu ünlü sanatçımız? (Her 5 cevapta yeni bir resim yüklenecek) Ek dosyayı görüntüle 97327 Genişletmek için tıklayın... Tatlı Cadı dediki: resim nerde Genişletmek için tıklayın... Burada Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Evet güzel fikir @Enda ama tanımak biraz daha kolay olabilir o zaman şekil çok çabuk ortaya çıkar yine de deneriz bir ara. Şimdi soru geliyor. Kim bu ünlü sanatçımız? (Her 5 cevapta yeni bir resim yüklenecek) Ek dosyayı görüntüle 97327 Genişletmek için tıklayın... Tatlı Cadı dediki: resim nerde Genişletmek için tıklayın... Burada
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Hzr 2022 #208 3 cevap geldi ve hepsi yanlış maalesef Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 26 Hzr 2022 #209 Beline ceket asıp oynayan adam kimdi yA Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 26 Hzr 2022 #210 Hah buldum Adnan şenses Upvote 1 Downvote