_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Tem 2013 #102 Babam darıldı Derslerimi aksattım diye Öğretmenim çok çok kızdı Sabah akşam durmadan Çaldım, çaldım söyledim vak vak vak vak the rock
Babam darıldı Derslerimi aksattım diye Öğretmenim çok çok kızdı Sabah akşam durmadan Çaldım, çaldım söyledim vak vak vak vak the rock
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Tem 2013 #104 Nerede akşam orada sabah Hep al takke ver külah Ne şiş yansın ne kebap On paraya on taklak
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 28 Tem 2013 #105 Ne yapsam ne yapsam. Bir hamak alıp sallansam. Kurtulur muyum bunalımdan. Hamakta sallansam. Ne kadar enteresan.
Ne yapsam ne yapsam. Bir hamak alıp sallansam. Kurtulur muyum bunalımdan. Hamakta sallansam. Ne kadar enteresan.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Tem 2013 #106 Erken kalkmak mecburen İşe gitmek mecburen Eve dönmek mecburen Mecburiyetten
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Tem 2013 #107 Hayat sevince güzel Sen sevilirsen eğer Yoksa hasretle biter Tatlı geçen o günler
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Tem 2013 #108 bu kalp benim değil mi severim severim canım nasıl isterse gezer eğlenirim ..