_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Tem 2013 #81 Olsun varsın ah çekinme Sen yine yalanlar söyle
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Tem 2013 #82 Sen beni bilmezsin o kadar Darılma bana, günahlarıma Bir yalan koydum ben aklıma
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Tem 2013 #83 Yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan Yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Tem 2013 #84 Yalanın batsın yalancısın Kapıma köleyim desen inanır mıyım çocukluğumun şarkıları
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Tem 2013 #87 Bir yürek ki yanmaz yürek denir mi ona Sevmek haram yüreğinde ateş olmayana Bir günü sevgisiz geçirdinse yazık En boş geçen o gündür inan bana ..
Bir yürek ki yanmaz yürek denir mi ona Sevmek haram yüreğinde ateş olmayana Bir günü sevgisiz geçirdinse yazık En boş geçen o gündür inan bana ..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Tem 2013 #88 Boş bardak bir gün taşar (bu kadar kelimeden onu seçtim evet )
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Tem 2013 #89 _nehir_ dediki: Boş bardak bir gün taşar (bu kadar kelimeden onu seçtim evet ) Genişletmek için tıklayın... Çok derin bir kelime seçimi Ooooooo yandık desene Tam topun ağzına durduk desene ..
_nehir_ dediki: Boş bardak bir gün taşar (bu kadar kelimeden onu seçtim evet ) Genişletmek için tıklayın... Çok derin bir kelime seçimi Ooooooo yandık desene Tam topun ağzına durduk desene ..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Tem 2013 #90 Yandım yandım yandım yandım ahh ki ne yandım