Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 19 Tem 2013 #71 Belki birgün yollarımız istemeden ayrılacak. Aşkımızın hatırası bu şarkı ile yaşayacak.
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 27 Tem 2013 #74 eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Benki sevmekten hiç usanmam..
eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Benki sevmekten hiç usanmam..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Tem 2013 #76 RUZG4R dediki: Sevmekten kim usanır,tadına doyum olmaz .. Genişletmek için tıklayın... Kızmadı inşallah abim üsttekine şarkı iste de kızmaz ki abiler kardeşlerine Anonim
RUZG4R dediki: Sevmekten kim usanır,tadına doyum olmaz .. Genişletmek için tıklayın... Kızmadı inşallah abim üsttekine şarkı iste de kızmaz ki abiler kardeşlerine Anonim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Tem 2013 #77 Deniyordum senii sen seversin bunuu )
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Tem 2013 #78 Sıkıldım, sıkıldım, uçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum