Joker7238 _Pure Love_ 1 Tem 2013 #61 Seni bana yazılmış bir şarkı zannettim ) Tapatalk Cihazımdan İPhone ile Gönderildi.
'katniss' Üstat 2 Tem 2013 #65 yalnızlık dört yanımı sarmış olsada sensizlik yollarıma yağmış olsada zamansız bir ölüme sebep sen oldun kabullen yok olmamı bir tebessümle....
yalnızlık dört yanımı sarmış olsada sensizlik yollarıma yağmış olsada zamansız bir ölüme sebep sen oldun kabullen yok olmamı bir tebessümle....
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 2 Tem 2013 #66 Sürüden ayrılanları kurtlar yer Arkanı sağlama al ey akıllı beşer
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 18 Tem 2013 #67 Ne bu neşe beni deli eden, Ne bu tavır seni her gören kıskanır ))
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 18 Tem 2013 #68 Bu durumda kalbine danışacaksın Neye nereye kadar katlanacaksın
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 19 Tem 2013 #69 Çok yorulmuştum uyuyakaldım Rüya gibi geldin ama birden yok oldun Gözümü açtım gördüğüme inanmadım Sanki bir kötü rüya korkarım aman Allah..
Çok yorulmuştum uyuyakaldım Rüya gibi geldin ama birden yok oldun Gözümü açtım gördüğüme inanmadım Sanki bir kötü rüya korkarım aman Allah..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Tem 2013 #70 Yüreğine ateş düşmüş kara haber var ..) (şarkılarla rüya tabiri )