nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 6 Hzr 2015 #1,471 Her hâlinle her şeyinle güzelsin Hata bulmak kusur bulmak güç sende Niye benim için kendin üzersin Günâh bende kusur bende suç bende Babam çok sever bu şarkıyı sık sık da mırıldanır
Her hâlinle her şeyinle güzelsin Hata bulmak kusur bulmak güç sende Niye benim için kendin üzersin Günâh bende kusur bende suç bende Babam çok sever bu şarkıyı sık sık da mırıldanır
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Hzr 2015 #1,472 Hatırlarım Bugün Gibi Sessiz Geçen Son Geceyi Başın Öne Eğik Bir Suçlu Gibi Bana Verdiğin Hediyeyi . Babamda Bunu Çok Severdi
Hatırlarım Bugün Gibi Sessiz Geçen Son Geceyi Başın Öne Eğik Bir Suçlu Gibi Bana Verdiğin Hediyeyi . Babamda Bunu Çok Severdi
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Hzr 2015 #1,474 Ağlama Benim Babam Ağlama Naçar Babam Kara Gün Geçer Babam Hey . . Bir Kapıyı Kapayan Gene Açar Babam Ağlama Benim Babam Hey . .
Ağlama Benim Babam Ağlama Naçar Babam Kara Gün Geçer Babam Hey . . Bir Kapıyı Kapayan Gene Açar Babam Ağlama Benim Babam Hey . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 6 Hzr 2015 #1,477 Belli Ki Terk Edip Gitmişsin Beni . Sen Yoktun Bir Hüzün Vardı Odada . Anladım Maziye Gömmüşsün Beni . Bir Mektup , Bir Resim Vardı Masada . .
Belli Ki Terk Edip Gitmişsin Beni . Sen Yoktun Bir Hüzün Vardı Odada . Anladım Maziye Gömmüşsün Beni . Bir Mektup , Bir Resim Vardı Masada . .
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 6 Hzr 2015 #1,478 Sen De Gül Eğlen Öyle Acıklı Konuşma Hayat Ne Ki Sonuçta Anlık Bir Buluşma
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 27 Hzr 2015 #1,479 Seveceğim, gezeceğim, görürsün sana neler edeceğim
gamze.bkc sessizlik... 27 Hzr 2015 #1,480 Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gülüm diye diye canım diye diye deli oldum ben Canım bile bile gülüm bile bile kölen oldum ben
Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gülüm diye diye canım diye diye deli oldum ben Canım bile bile gülüm bile bile kölen oldum ben