aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 6 Tem 2015 #1,492 Hüzünlü bir akşam susmuşuz durgunuz hepsi bu
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 9 Tem 2015 #1,494 O derin yeşil su gözleri batsın ya da ben Beni kaybeden vicdansız utansın Bir ömür peşinde pervane gibi bu beden Beni sevmeyen o kalpsiz utansın
O derin yeşil su gözleri batsın ya da ben Beni kaybeden vicdansız utansın Bir ömür peşinde pervane gibi bu beden Beni sevmeyen o kalpsiz utansın
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Tem 2015 #1,495 Görünüşüme bakıpta sen beni sakın ha cin fikirli sanma Hani yağmasan da gürle benim durumum, çalımıma aldanma Okurum, yazarım , konuşurum, kelimelerin efendisiyim amma Aşka gelince enikonu safım Sen şanıma inanma
Görünüşüme bakıpta sen beni sakın ha cin fikirli sanma Hani yağmasan da gürle benim durumum, çalımıma aldanma Okurum, yazarım , konuşurum, kelimelerin efendisiyim amma Aşka gelince enikonu safım Sen şanıma inanma
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Tem 2015 #1,498 Yaşandı derler suç ve cezası. Kim yakalanmış ki iş kazası. Sen habire poz verme önce söz ver. Çocukluk hatırası.
Yaşandı derler suç ve cezası. Kim yakalanmış ki iş kazası. Sen habire poz verme önce söz ver. Çocukluk hatırası.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Tem 2015 #1,499 Kac kere soz verdim kendime Kac kere dondüm bilemiyorum Cok bedel ödedim aşk yüzünden
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Tem 2015 #1,500 Bir köprü gibidir sırtında hayat taşır Saltanat sürerken içinde acı taşır Hayat o köprüden binbir kılıkta geçer Yollara hem sevgi hem de acıyı döker .
Bir köprü gibidir sırtında hayat taşır Saltanat sürerken içinde acı taşır Hayat o köprüden binbir kılıkta geçer Yollara hem sevgi hem de acıyı döker .