patik Özel Üye Özel üye 26 Tem 2015 #1,501 Geçti bizden, zevkü sefa geçti bizden. Mertler için köprü olduk, namertler de geçti bizden.
patik Özel Üye Özel üye 27 Tem 2015 #1,503 Anason kokarken sofralar, Yaşlandırıyor beni aynalar. Her geçen yıl birer birer, Masadan eksiliyor dostlar.
Anason kokarken sofralar, Yaşlandırıyor beni aynalar. Her geçen yıl birer birer, Masadan eksiliyor dostlar.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 27 Tem 2015 #1,504 Aldirma deli gönlüm Giden gitsin sen şarkılar soyle icinden bosver
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 28 Tem 2015 #1,505 ne feryad edersin divane bülbül senin bu feryadın gülşene kalsın bu dünyada eremessem murada huzuru mahşere divana kalsın...
ne feryad edersin divane bülbül senin bu feryadın gülşene kalsın bu dünyada eremessem murada huzuru mahşere divana kalsın...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Tem 2015 #1,506 Fani bu hayat ümit bağlayamam E olmadı diye oturup ağlayamam Umudum cennetten..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 29 Tem 2015 #1,507 nasıl yar diyeyim ben böyle yare mecnun edip çöle saldıktan sonra ellerin bağına bülbüller konmuş nidem benim gülüm solduktan sonra....
nasıl yar diyeyim ben böyle yare mecnun edip çöle saldıktan sonra ellerin bağına bülbüller konmuş nidem benim gülüm solduktan sonra....
patik Özel Üye Özel üye 29 Tem 2015 #1,508 Küstürdü yar beni, kırdı kalbimi, Düğün olsa, bayram olsa barışmam. Bilemedi kıymetimi, kadrimi, Ağlasa, sararsa dostlar, ölse barışmam.
Küstürdü yar beni, kırdı kalbimi, Düğün olsa, bayram olsa barışmam. Bilemedi kıymetimi, kadrimi, Ağlasa, sararsa dostlar, ölse barışmam.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 1 Ags 2015 #1,509 şimdi uzaklardasın gönül hicranla doldu hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu...
patik Özel Üye Özel üye 1 Ags 2015 #1,510 Uzak diyarlarda evli, barklı, Mutluluk en çok onun hakkı, Bu yorgun, kırık, dökük hikayede, Adı bende saklı.
Uzak diyarlarda evli, barklı, Mutluluk en çok onun hakkı, Bu yorgun, kırık, dökük hikayede, Adı bende saklı.