Beyfendi Kaf Kef Özel üye 5 Ekm 2015 #1,543 hangimiz düşmedik bu kara sevdaya hangimiz sevmedik çılgınlar gibi.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ekm 2015 #1,544 Sevdim sevilmedim Seveni sevemedim Canimdan boyle bezdim aman
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 22 Ock 2016 #1,546 nazenin dediki: @_nehir_ cevapsız bırakmışsın benii Genişletmek için tıklayın... Bana hiç bildirim gelmemiş ama tesadüfen de görmesem.. Kaldı geriye cevapsız sorular
nazenin dediki: @_nehir_ cevapsız bırakmışsın benii Genişletmek için tıklayın... Bana hiç bildirim gelmemiş ama tesadüfen de görmesem.. Kaldı geriye cevapsız sorular
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Ock 2016 #1,547 _nehir_ dediki: Bana hiç bildirim gelmemiş ama tesadüfen de görmesem.. Kaldı geriye cevapsız sorular Genişletmek için tıklayın... Alıntı yapmak lazım o zamn Sana bir mektup yazdım İki satır da sen karala Beni cevapsız bırakma
_nehir_ dediki: Bana hiç bildirim gelmemiş ama tesadüfen de görmesem.. Kaldı geriye cevapsız sorular Genişletmek için tıklayın... Alıntı yapmak lazım o zamn Sana bir mektup yazdım İki satır da sen karala Beni cevapsız bırakma
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Ock 2016 #1,549 Hangisi daha güçlü diye beklemektense Heyecanla attım kendimi dans pistine
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 24 Ock 2016 #1,550 Çalkala hadi adamım devrine durumuna göre çalkala