nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ock 2016 #1,551 Benimle oynama söyledim sana şansını zorlama uğurlar olsun
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 24 Ock 2016 #1,552 nazenin dediki: Benimle oynama söyledim sana şansını zorlama uğurlar olsun Genişletmek için tıklayın... Buralardan çeker giderim eğer sen yoksan Ne arar ne hatırlarım öyle olsun istiyorsan
nazenin dediki: Benimle oynama söyledim sana şansını zorlama uğurlar olsun Genişletmek için tıklayın... Buralardan çeker giderim eğer sen yoksan Ne arar ne hatırlarım öyle olsun istiyorsan
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ock 2016 #1,553 Giiittt bir daha dönme gerii istemem bundan gayri ellerini
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 24 Ock 2016 #1,556 Ardımdan ağlama dönmeyeceğim Öldün mü? kaldın mı? bilmeyeceğim Aslında öğrenmek istemeyeceğim Ne bir ses ne haber vermeyeceğim
Ardımdan ağlama dönmeyeceğim Öldün mü? kaldın mı? bilmeyeceğim Aslında öğrenmek istemeyeceğim Ne bir ses ne haber vermeyeceğim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ock 2016 #1,557 Gitsen de bir Dönsen de bir Benim için yok hiç farkı
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Mrt 2016 #1,559 Anılar anılar şimdi gözümde canlandilar Anılar anılar beni bu akşam aglattilar
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 8 Mrt 2016 #1,560 Ağlamoğay (Burda saz giriyo) Ağlamoğay (Tekrar saz) Ağlamoğay sus ağlamoğay